varför ens skriva nån rubrik.

hejsan :) idag hade jag bara 2 lektioner, kommer vara så varje tisdag framöver^^
 så en skön slapp dag idag iaf.

Imorgon börjar jag 08.40 och slutar 14.45 tror ja, ska göra ett prov på stödtiden imorgon som ja missa när jag var i england, kommer inte gå bra känner jag på mig.. kan inte ett skit.. Naturkunskap...
& fast jag inte haft en enda rest på alla lektioner, så har jag IG varning i två ämnen .. fast jag gjort allt och fått g-vg på allting .. helt sjukt.. ska snacka med läraren imorgon för hon måste gjort fel .. hmms ..

Idag åkte jag upp till stan efter skolan och träffa lilla tobelito .. vi köpte cigg åså bara, sen åkte vi hem till mig, jag skulle byta om till träningskläder .. sen gick vi och mötte jessi och hennes kille, stod och rökte och snacka en massa .. sen gick vi till tobbe, han skulle byta om . sen till lundby och då gymmade vi och sen solade =) fan vad skönt de kändes.. lite ont i huvudet bara men för att ja knappt käkat idag .. ska käka om en stund iaf ;) ..

får mitt underhåll idag ^^ men pappa får det bara för han köper cigg och allting till mig endå, men jag ska typ få de mesta denna månad eftersom jag ska ha en hel del till krogen på fredag som jag ska gå med Tobbe och kanske sanna osv :)  och sen aa andra saker ja ska gö typ ;)
lördag blire noramarken med natta, sen ska vi träffa folk där :)

Men imorgon ska jag med morsan och mina syskon till lek och bus landet ^^ och leka en hel del, as kul ju=) och träning haha!

Men ha de så bra så hörs vi imorgon elle så ;D Pusssssss

Kommentarer
Postat av: Malin

SV: Vad bra, allt är bara bra med mig med ^^.

Hänt idag då?

2009-08-25 @ 22:03:18
URL: http://stopandreplay.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag önskar jag också orkade byta header. Men men, är man slö så är man. Ska iaf kämpa en stund med på ett tag att byta bort sommartemat mot höst. :D Känns ju lite yesterday nu, iaf om man som jag bor i norr :P

2009-08-25 @ 22:16:24
URL: http://pmli.blogg.se/
Postat av: Hanna

svar: Hehe jaah du :)

2009-08-25 @ 22:31:00
URL: http://litetkakmonster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0