090818 - Första skoldagen, sista året(y)

Hejsan ! Kunde inte sova i natt, haha de kunde inte emma och tobbe heller ;) så låg och smsade dom i natt , och det.. Bad dom smsa mig sen när dom vaknat, för att sedan väcka mig, as bra,. vaknade kvart i 8 av att emma ringde, somnade om och vaknade halv 9 av 20-40 sms av emelie och typ 10 sms av tobbe, elle nått sånt, haha jävla spammare alltså ;p .. Men iaf jag vaknade .. men somnade vid typ 4 tiden .. för att jag inte kunde somna :S kul liks??
Vadå e man nervös för att börja skolan elle? verkar nästan som de iaf ^^ men jo lite e jag ! Jag hoppas verkligen inte att vi treor ska leda ettorna i BF, typ massa lekar med dom, elle visa dom runt osv .. Hoppas hoppas inte inte inte ;p .. Men om de blir så, så går de säkert bra endå, men jag vill inte ;p det som e problemet.
Aja, ska äta upp krämen och kanske ta nytt elle så, är jävligt hungrig , vart de hela natten .. & sen ska jag fixa mig, sminka mig och fixa håret och så! Men vi hörs efter skolan så berättar jag hur dagen vart!
Ska cykla till skolan, fan hoppas de inte regnar ute bara ? ;o kommer ha på mig vita kläder, vill inte ha svarta kläder när ja kmr ffram !


PUSS!

Kommentarer
Postat av: DINA

gött :P sj är det också ganska bra. Njuter av de sista dagarna innan skolan drar igång -.-

2009-08-18 @ 14:45:34
URL: http://missdina.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0