090809 - släktträff.

Tjohejsan! Vaknade vid 20 i ett idag! Klockan ringde länge, men mitt jävla ljud har blivit helt cp :S .. Jag har högsta volymen ( 8 ) men när jag får sms eller när de ringer(alarm) så låter de as lågt ;S .. men när jag tar på nån låt i mobilen ( mp3 ) då äre högt om jag har högsta volymen.. Fattar ingenting :S .. De blir bara helt kjnas , eftersom börjar skolan den 18 augusti, och hur ska jag komma upp om klockan knappt ringer? elle jo men typ med lägsta volymen , ! aja..

Har gjort i ordning mig lite, ska typ ta en cigg och sen ska jag och farsan väl gå/åka till farmor och så, äta mat , fira henne, och helt enkelt umgåss :) .. Typ hela släkten kommer, elle nej inte hela släkten men väldigt många kommer i alla fall, helt klart mysigt det!
Sen efter det ska eventuellt jag och tobbe gymma lite och sedan sola ? .. om han hör av sig förståss, för då kan ja låna nycklarna av farmor när jag redan är där, om han hör av sig för sent så blir de lite jobbigt och pinsamt att gå dit igen och fråga om dom etc så man kan ju hoppas ja!

Ne nu ska jag dra typ så ^^


Puss

Kommentarer
Postat av: DINA

fin header du har :)

2009-08-10 @ 14:56:09
URL: http://missdina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0