solen skiner (#)

åååh jag vill verkligen tillbaka, fanfanfan .. :/ saknar alla där jue<3


aja, har precis käkat klart, och solen skiner och de är toppen väder alltså :) .. 25 grader ungefär ska de va.

Förut idag träffade jag Tobbe igen, vi åkte till stan och där träffa vi på Ida, vi köpte piercing till tobbe och sen käka vi ice slash.. Sen träffa vi Emma också:) hon var påväg hem, så vi stanna och snacka lite med varann och sen åkte jag och tobbe hem åså, sen gick jag till mig, och typ bara tagit de lugnt, går inte att vara ute elle inne, så varmt :S ..

Ikväll när farmor kommit hem, ska jag och tobbe iväg och gymma och sola lite :) ..  hon har typ eget sånt .. de blir mysmys det.

sen vet jag inte vad som händer senare, ska väl sova tidigt idag iaf hade jag tänkt mig. knappt sovit nått idag så. heh ..
Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, nån som vill hitta på nått?

Jag och tobbe ska gymma mycket innan jag åker iväg den 12 aug :) ..

Den 12 Aug åker jag iväg med Emma till sthlm, till Mie och folket där borta, de ska bli helt kanon kul alltså ^^ vi ska festa och mysa och allting, yey ^^ <3
& vi åker hem den 16 aug typ, tror jag? eller nått sånt iaf :) Men den 15 aug är det The Voice festival. Så de blir kul ju.

Sen den 28 aug åker jag och Tobbe iväg till sthlm igen och då blire kroooooooooooogen, eftersom han fyller 18 år då ^^ .. De blir krogen med en massa roligt sthlm folk! :)  Sen åker vi hem den 29 aug eller den 30 aug !

Men innan den 12 har jag typ ingen aning vad jag ska göra? jo träna mycket och sånt, men aa, vill nån hitta på nått så säg till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0