090812

hejhåå alla blogg läsare ;) ..

Sitter då i sthlm hos emmas moster =)

Imorse skulle vi vakna klockan 10, men de blev lite förseningar, så vi vaknade  halv 12, och fick bråttom, att duscha och göra i ordning sig .. ;o .. för bussen till sthlm gick kl 2 och vi skulle hinna med en massa saker .. men somnade somsagt sent i natt dårå .. Sen kom tobbelito till oss :D .. och vi gick te centrum tänkte ta bussen, men sen kom emma på att hon glömt sin mobil hos mig, så fick ringa till pappa och sen kom han och farmor och fick skjutsa oss till stan istället .. jag och emma hade så mkt packning att de inte e sant, mycke öl hade vi med oss också;) sen så gick jag på stan med tobbe & emma en stund, sen stack tobbe och våra buss kom..

I bussen sov vi mycke, hahahaha jag hade mitt huvud där man går i mitten i bussen, för jag sov knas, och sen kommer en kärring typ och går in i mitt huvud så jag nästan ramlar omkull ;o kärring alltså :@ ..
men iaf , sen kom vi till centralen vid 5 tiden, vi käkade mcdonalds mohaha .. Sen åkte vi tunnelbana till Mörby centrum och där mötte emmas moster oss .. Sen åkte vi hit (: hoppa lite studsmatta, haha yr blev jag .. för högt flög man upp ;D .. Sen så käkade vi lite godis och drack lite öl som vi blev bjudna på(: våra öl är i kylen ( 24 st ) räcker väl för mig och emma ;D? .. Sen så prata vi ett tag och tog de lite lugnt, bytte kläder åså , till mjukis kläder :D .. och senare vid klockan 8 ungefär så gick jag och emma på en lång promenad, tog en massa bilder på vägen, sprang efter K brunnar :D och ja allting, rökte, snacka om livet , och om att jag ska börja träna  mycke (: gymma, cykla till och från skolan varje dag, simma och sola , och en massa ;D ..
& nu satte vi oss vid datorerna och tänkte ta de lugnt, jag har med mig min laptop ;D  ska väl ut och röka snart hade jag tänkt mig, har fan träningsvärk haha ..

PUSSadjöööö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0