jahaja ;d

Hejsan ! :)) ..
har känt mig lite små yr idag, men nog bara för att jag stressat med läxan, men e typ färdig nu =)) .. men ska checka den lite imorgon igen och se om den verkligen e klar etc. innan jag skickar/lämnar in den! skrev rätt så mycket faktiskt och de blev bra tillslut tycker jag iaf hihi..

Imorgon ere skola en stund, mest apu uppgifter osvosv... Sen ska jag och jessie åka hem till mig, fast först kanske träffa lejla en stund. Men iaf, sen fixa oss och senare mot kvällen .. 5-6 tiden ska vi eventuellt till mosås till hennes kompis & festa lite tror jag? kan nog bli kul, men de märker vi somsagt ;d .. bilder kan tas! Men jag skriver nog imorgon ;)  så ska nog typ lägga mig snart. så PUSSSSS


btw,  de står i tidningarna att folk velat begått självmord av den nya avatar filmen ;s och att foilk dött av filmen! :S .. herregud? vem fan vill leva i dendär världen och sen dö? tror man att man kommer i den världen då? jag har sett filmen och jag vill inte dö. och de e bara folk som mått dåligt, de som sett filmen i 3D , och då lever man ju in i filmen, kanske då man blir lite deppig.. men liksom läste nyss en artikel, sen läser man lite längre ner står de ; Det är oklart om biobesöket hade något att göra med dödsfallet, mannen led av högt blodtryck sedan tidigare " ja men vafan .. om man blir för upphetsad av en film, ja då kanske man får en hjärtattack elle aa de han nu fick liksom + de var inte ens i sverige .. hmms va tycker ni?

Kommentarer
Postat av: frida

haha, jag ska nog på bio med min pojkvän, och sen lite annat grejs bara:), själv?:D

2010-01-22 @ 06:53:15
URL: http://fridaofswedeen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0