whiskey lullby

Här kommer en bra sovarlåt, elle va säger ni? den hade vi iaf när vi försötke sova hos mig, och ja man blev trött, men inte kunde man sova för de var så jäkligt varmt,  men nu ska vi inte klaga tycker jag. Haft jätte mycket folk som sovit över hos mig den här helgen, elle jätte mycke & mycke, men haft folk som sovit över iaf, ochd e har vart helt great, så jävla kul & veta att de finns folk som stöttar än och som e kul folk som man kan umgås med.
Efter 8 kommer jessie dharl, och de blir väl att gö nått,  senare ska vi nog följa med Adam och Leszek och bada, i natt. De blir säkert helt kanon, får se om jag hoppar i, ska ha på mig badkläder iaf. Men vore skönt för har vart helt kvavt ute idag, men känner på mig att åskan kommer att komma snart. Imorgon ska jag ringa ett jobb och försöka söka efter det, fast ansökningsdagen gick ut den 8nde. Men man kan väl söka iaf, då vet de att man e intresserad, och de e ju allt något. Ska på jobbcoach möte på onsdag iaf, och sen den 19 ska jag på möte med försörjningsstöd. Så de flyter allt på.

Jag e så jävla trött på alla skitsnackare, serri get a life?  Finns väl nått roligare än att snacka skit och sen försöka göra så att man blir osams med fler än bara den personen. Elle vad tycker ni? .. Joo visst, alla är eller har vart falska någon gång i sitt liv, men att ens vänner kan göra så, som man trodde var ens äkta vänner. Kan inte begripa det, kan ni?






Kommentarer
Postat av: MYMiC

Uho! Denna låt hade jag nästan glömt bort ^^

2010-07-12 @ 21:15:53
URL: http://mymic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0