fan allt är så jävla fel.

Förlåt om jag inte skrivit så mycket på sistone! Men jag har inte orkat eller haft tid till det, de e ju endå sommarlov eller hur? Fast under den här korta tiden som gått, så har väldigt mycket hänt här, och jag vettefan vad jag orkar nu mera? jag bryr mig inte ett jävla skit längre ååååh, jag blir så jävla förbannad ( sorry för språket ) .. Jag och jonte har gjort slut :S .. Jag älskar han så jävla sjukt mkt och jag är så jävla ensam utan honom! han är den enda för mig, de känns som verkligt detta,  man märker det på hans röst, talsätt etc! :/ Vet inte vad jag ska göra. vad ska jag göra?? ..   Jag har pratat med vissa personer om detta, så jag ska typ inte ringa eller smsa med han , för då kmr han undra ; vad gör hon nu? .. Och ja vet att han fortf älskar mig, känner de på mig och de e klart han gör? två och ett halvt år är ingen lek.
Men på onsdag ska jag och Nattush åka till sthlm, för dom där borta ville att vi skulle komma och sånt, jag tänkte ; men det är väl för tidigt? .. men dom sa att det inte är för tidigt och att jag alltid är välkommen där endå liksom.  Så jag ska dit japp de ska jag , hm  ja kommer inte klara av det :S men jag måste, eller jag SKA åka dit, jag kan umgåss med dom där och försöka ha lite kul, i alla fall försöka.. Sen om jonte vill prata med mig, självklart kommer jag vilja prata med han, men om han inte försökte ta kontakt med mig under de här dagarna jag är där, så vet ja att det här är slutet, men alltså jag ska kämpa, men samtidigt ska jag vara stark och inte som en jävla mes. & då ska han faktiskt få bevisa för mig, men jag vet inte om han kommer vilja ha tillbaka mig! Men mitt hjärta slår bara för en kille & det är han han han och han och INGEN annan!! Jag bryr mig inte, om vi kommer vara tillsammans i 100000000 år till, jag skiter i vilket, jag älskar han och vill bara ha han , hur länge som hellst, tills döden skiljer oss åt, t.o.m längre en det. Jag skiter i  vad andra tycker, för jag älskar den här killen! Men jag vet ju inte om han vill ha mig längre? men jag ska i alla fall inte vara en mes jävel.  Jag älskar han, jag har gett han mitt hjärta, och hoppas han vill ha kvar det! Man får väl alltid hoppas på de bästa va ? <3

Och sen har det hänt massa massa massa mer :S typ massa kompisar eller vad man ska kalla, vissa är så jävla falska att de inte är sant? utnyttjer och skit, jag blir så jävla trött!  Men nu har jag börjat skita i vissa :) 

kommentera gärna mina gb förresten?

 Pussadjööö / ELLY


Kommentarer
Postat av: jag

stå på dig! ta ingen skit!!

du vet var jag finns om du vill prata! mitt hem och mitt hjärta är alltid öppet för dig!



kram jag

2008-06-16 @ 10:56:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0