090618

hejsan! Ställde klockan på 5 , men vaknade såklart lite försent , typ vid kvart i 6 , men jag hinner! Har precis gjort i ordning mig, ska snart gå på toa och sen börja gå till jobbet! Måste ju gå dit och det tar en stund, och sen måste jag upp till omklädningsrummet och byta om , och sen ner till ett rum där vi brukar samlas och så tills klockan är 7! Men det hinns nog!^^ .. Snart äre midsommar, va ska man göra? festa? bara tat lugnt? åka bort? dunno!

På söndag ska jag med morsan, fredrik och mormor till Flisan och Beccas kollo, och hälsa på och så! Kanske åker till Mor redan på Lördag för vill inte jäkta på söndagen och hellst inte gå upp för tidigt eftersom jag går upp vid 5 varje dag på veckorna! Men idag jobbar vi stenhårt tills 12, och sen lunch och sen kan vi kanske ha tipspromenad och typ fika och så, sen slutar vi senast klockan 2, och sen imorgon är vi lediga! Skööönt jobb ^^ ..

Men nu kan jag inte snacka mer för nu måste jag kolla på en till sak och sedan rusa iväg och se om jag möter henne i min grupp för hon bor också i vivalla tydligen ;D<3

Kommentarer
Postat av: annica

hej babe. du kan väl sova hos mormor? då blir hon kanonglad!!!! så kommer vi opch hämtar er när vi hämtat bilen? det låter bra! ring mig ikväll!

Ps. jag har inget msn,. det bara struuular!



älskar dig!

2009-06-18 @ 10:41:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0