ingen rubrik...

hellu! :) Idag var de skolavslutning, vi började halv 11 men åkte lite tidigare för att Emely började tidigare!
Men jag fick G i allt förutom vissa då jag fick VG i alla fall (: + vissa ämnen är inte riktigt klara en, de får man se typ efter sommaren om vad man fick, känner på mig att ja får nått stort betyg iaf !
Men sen slutade vi kanske halv 12 - 12 , vi snacka ju i klassen och tog farväl för att ena vår mentor går i pension! så hon fick rosa blommor av oss och ett kort typ, sen åt klassen tårta ;p

Sen åkte jag och Emma hem till mig, gjorde i ordning lite mat och gick och la oss , vi sov väl typ 2 timmar, för sen skulle hon hem :/ Kommer sakna dig tjejen, vi får ses någe i sommar! <3

Jag tror att jag inte kommer att få sommarjobb ;o .. Jag har inte fått papper en elle något, och om jag inte får imorgon har jag säkert inte fått något alls, och skit kul ! :S jag behöver fan pengar och man får as mycke pengar nu eftersom man e över 18 år! Liksom underhållet räcker inte alls under sommaren tycker juag men aja! Får väl se!

Blir nog att åka till Daniella på måndag eller tisdag nästa vecka :*
& stanna där ett tag, och kanske träffa lite folk då också! =) <3


Men idag vene vad jag ska göra, funderar på att sova tidigt, och imorgon ska jag titta på när min kusin tar studenten samt gamla klasskompisar / kompisar! Jag kunde också gjort det imorgon, fattar ni hur ja känner? xD ..
Jag skolkade mycke i högstadiet så det är därför jag ska börja trean nu i höst, annars hade jag kunnat tagit studenten imorgon och jag är 90;a ! Men det finns inte alls mycke jobb nu heller, så kanske bäst att ta nästa år endå?

Puss på stjärten!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsan!

Jag tänkte bara höra om du är intresserad av detta: Visst lägger man ner rätt mycket pengar på kläder på en månad? Jag är medlem på en sida där du kan få presentkort hos olika klädbutiker, ex. H&M, Twilfit och Nelly.com. Det man gör är att besöka hemsidor, värva, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng för att logga in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort!

Om du blir medlem genom länken nedan så får du dessutom 50 poäng direkt när du blir medlem! Medlemskapet är gratis, det tillkommer inga avgifter för frakt eller så heller. Tänk på att det är viktigt att personuppgifterna du anger är riktiga, för annars så kan du inte få hem presentkorten sedan!

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20460



Jag hoppas vi ses! Ha en bra dag!

Om du inte är intresserad, så ber jag om ursäkt för att jag störde.

2009-06-04 @ 17:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0