det...

Kollade nyss på easly broken typ något sånt hette det! Faktiskt en skit bra drama film! Filmen handlade om ett par som försöker jobba upp sitt äktenskap , tjejen råkar för en olycka och sedan dess har det varit lite sisådär i deras förhållande + hennes mamma är pain in the ass. & så lite i slutet var fan sorgligt ;o Men bara att kolla på den, den är verkligen bra tycker jag allt ! (: ..

Idag träffade jag Enis och Tubbe senare en stund.. Medan ja och Tobbe väntade på Enis så försökte jag ha lite vattenkrig med honom :) men han e rädd för mig ;o han säger att han inte kan lita på mig med vatten haha lol! Men iaf , sen så kollade ja och enis på hans kattungar , aa hans ;) ne men .. Sen typ snacka vi lite oich så, blev ingen solning idag! Men imorgon ska jag och Lilla Enis sooola susen av oss! sköööönt tycker jag!  ..


å allt känns så knas! Hoppas att de går dunder bra på måndag , då jag börjar på sommarjobbet!! Nervös? why? hmm ja e som jag e !  ... åååh jobbigt allting känns!! & så hoppas ja faktiskt att ja får de dära jobbet jag sökt (: <3 (Y)





Jag vill ha nyyya kläder! ;D

Kommentarer
Postat av: felicia

2009-06-11 @ 09:55:54
Postat av: felicia

du är med den vackraste! kolla in mina nya bilder på min blogg!

2009-06-11 @ 09:56:37
URL: http://angelnfelicia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0