090610

Kom hem till mor för ett tag sen igen! Vi var på beccas lilla skolavslutning, och nu blire aldrig mer BB :) yey !  Men iaf, söt var hon verkligen <3 Fortfarande bebis! :).. Felicia och Rebecca , jag älskar er så otroligt! <3

Men iaf,  vid halv ett ska jag börja gå in mot stan, fast en liten promenix för ska gå med mor och flisan till sjukhuset först och sen upp mot stan, och då ska jag möta lilla Ämma, vi ska äta typ på La baguett elle kanske kina muren! Får se vad som lockar oss där nere  ^^ ! Sen ska vi väl snacka om en massa saker, både hon & jag har en hel del att snacka om i alla fall, om grillkvällen ( planering osv ) och sen om lite annat bara :) Sen är vi väl ett bra tag, och checkar lite på stan! Sen senare ikväll när jag kommer hem ska jag träffa Tobbe en stund typ, för han åker på Kollo imorgon ( alltså som ledare ) och är typ borta en månad, men han kommer hem en sväng , då vi ska ha grillfest, så han kommer på den =) men vi ska iaf röka, snacka och sånt (: Luffa helt enkelt!

På Måndag börjar mitt sommarjobb, ska jobba i tre veckor ... På något Praktikcentrum :S vene vad man  får göra? men ute mycke kommer man att vara i alla fall, kommer bara vara as pinsamt att träffa en massa nytt folk elle nått? jag e skit nervös kan ja lova, alltså jag är ju som jag är så .. och innan ja ska göra något speciellt brukar jag vara as nervös! Men i alla fall, det kommer säkert gå as bra endå!, jag ska bara gå dit och vara mig själv och sånt så kommer de säkert gå kanon tror jag allt! Kommer att börja klockan 07.00 och sluta klockan 16.00 varje dag :/ i tre veckor, elle aa förutom på helgerna förståss  xD och jag e så lat jämt..


Igår sökte jag också jobb, som jag kan ha medan jag går i skolan så att ja kan tjäna lite pengar,  jag typ skrev att ja kan jobba på helgerna och sen efter skolan åså, får se om ja får jobbet, önska mig lycka till (: ..

Men nu ska ja gå och fixa i ordning mig lite, för sen ska jag gå och träffa Emma !  puss på det <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0