130707

hallå!
 
Igår grillade vi hos Vanessas ena farbror, super mysigt var det! Satt där i några timmar och hade de allmänt trevligt.
 
Idag tog jag älskling & Vanessa en tripp till stan, hon fick gå själv, hon gick i stortsett hela vägen själv, riktigt duktigt för att vara 2 år.. Där hämtade vi cykeln som stod där och sedan köpte vi en hjälm till snuttan och Saigon mat, sedan cyklade vi hem, så vi gick och allt i två timmar. Sedan kom Vanessas mormor, moster Rebecca och Allan på en fika.
 
Vanessa somna nyligen, helt utsliten från helgen. Annars brukar hon liksom sova vid 8, men gick inte att hålla henne vaken så vi tog ett mysigt bad tillsammans och nu sussar hon sött, men dock så hostar hon riktigt mycket, och varje gång hon hostar, så har det lett till att hon blivit extremt sjukt, så hoppas inte.
 
Imorgon eftermiddag drar jag Vanessa och hennes morfar till Kolmården, ska sova i husvagn där och sedan på Tisdag går vi in i själva parken, massvis med myspys blir det. Måste ju pröva husvagnen innan Gotland. Så allt funkar som det ska.
 
Nu måste jag ta något & dricka, och kanske glo någon film eller något, är väldigt seg och trött, men är ju söndag! Ont i handleden har ja också, inte gjort något speciellt förutom att jag knäcker alla ben i kroppen så de har väl med det & göra, lite i alla fall. Så jag har typ stödband runt handleden nu, får se om det blir bättre. Kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0