in the f*cking school!

hej alla söta, sitter i skolan just nu, typ haft prov/utvärdering i psykosocialt arbete om våran "ryggsäck" .. skrev rätt så mycket och bra tycker jag :) ..
Är vän med Amaal nu igen, känns faktiskt riktigt skönt, för de där skitsnacket som gick, som in te ens var sant .. men iaf nu e vi vänner igen, så vi snackade en hel del idag iaf & så var vi med andra i klassen, rökte, snacka lite BS osv ^^..

Ska snart in på lektion 10 över 2 .. förskola , skola & fritidshem! funny. elle inte ... suck .. men iaf, sen slutar vi! ska klippa mig halv 5 idag, ni får nog en bild på hur de ser ut lite senare (; if i dare! o.O

fick också veta att vi har ledigt nästa vecka, hela veckan förutom måndag morgon ( kvart över 8 till halv 10 ) och tisdag eftermiddag ( halv 3 till 4 ) eftersom det är IV val .. ;D  och då får vi chansen att jobba med Projektarbetet ;d ..  göttans de, sovmorgon osv, as häääärligt!!! =) ..  fär att tvåorna har tema vecka så!

Vi fick också information om svin influensan, papper osv, om att göra ett vaccin mot det som man ska fylla i, vene om jag ska ta sprutan? ska jag? ska ni göra det?

Puss&kram! / eran <3

Kommentarer
Postat av: Sanna

Nu har du chansen att bli Månades Ängel på http://bracy.se.



Du blir sminkad av en M.U.S:a och fotograferad av en superfotograf! Bilden kommer att ligga på Bracys hemsida i en hel månad.



För att se tävlingsreglerna gå in på bloggen och delta !!

2009-11-02 @ 17:30:14
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0