091128

hej hoppsan sa ! :) .. Vaknade väl för några timmar sen då lilla jessica ringde och väckte mig, din lilla åsna :) <3. Sen  satte jag mig upp och tittade på tv åså, sen ringde hon igen & frågade om jag kunde möta henne, så jag gick upp och duschade och nu väntar jag på ett sms sen ska ja cykla och möta henne, vi ska färga mitt hår idag ;) bilder får ni se senare :) <3 ..

nu ska jag berätta om gårdagen som blev, lite sådär .... rätt så bra , vissa stunder iaf ^^ ..

Först festade jag jessi carro och tobbe hos mig, vi drack, dansade, pratade, sjöng till musik, och hade en hel del roligt :) sedan vid halv 9 gick vi till bussen, jessi blev för onyckter så hon hängde inte med till krogen, carro åkte på en annan fest för hon är inte 18 än ^^ .. Men vi missade bussen, haha och då kom de några somalier ( ta inte illa upp ) .. aa och så tog dom min väska :S .. och snodde mina & jessis pengar utan att vi visste de, men ja bad tobbe hämta min väska åså :S tur att jag inte hade min mobil där iaf :S jävla ungjävlar som snor pengar :S men märkte inte de förns ja & tobbe stod utanför frimis och jag hade ej pengar, så tobbe fick betala inträde eftersom vi kom dit PRECIS kl 10 .. aja .. så han betalade åså, så vi hade ej pengar där inne, men vi drack av folk vi träffade :) jag träffade pernilla från skolan, och alex som jag ej träffat på länge :D  hon skrämde mig haha, och sen träffade vi en annan alex och typ jocke och en massa , men de var iaf kul, vi drack lite av dom och typ, vi gick till dansgolvet och dansade en hel de, och hade de trevligt, sen mådde tobbe dåligt så vi åkte hem vid 12 tiden iaf, och då gick vi skilda vägar, fan as läskigt ;o .. men iaf, sen kom jag hem & pappa skrämde mig & sedan somnade jag haha! ^^ rätt så lyckad, men inte allt dårå..

& nu ska jag snart möta jessi & då ska vi titta på film, äta gott , mysa & färga mitt hår ^^ ska bli något helt anorlunda iaf (; .. Puss på er!

& sen imorgon ska vi fira min kusin som fyller 18 år på tisdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0