endagpåstan!<3

heeejhå! Kom hem för en stund sen! Har precis duschat, var as skönt, att ta på sig nya fräsha kläder osv ^^ även om ja duscha igår, så kan de bli så!

Först var de skola, hade inga lektioner förutom stadsvalet,  & vi skulle se vad engelska B nationella var för nått, så vi fick ett oförberett nationellt prov, jag kan väl säga att de gick sådär, ja förstod de mesta som stod osv, och ja svarade så gått som jag kunde ! aja, sen så jobbade jag och emma lite med projektarbetet, gick väl sisådär, men har kommit väldigt långt nu iaf,. ..
Sen åkte jag till stan och träffade lilla söta lejla, vi gick lite i affärer och snackade osv, sen kommer det en tjej& en kille ochf rågar om de får ställa några frågor och filma oss, och tillslut sa vi ja, så de filmade oss samtidigt och ställde några kluriga frågor;o jag satt bara & skratta .. men iaf, sen vart vi än gick så var dom där, så vi skratta och pratade med varann varje gång vi träffade dom, nya kompisar(?), kul var de iaf ;) ..
Sen gick vi till Vasa konditorit, och jag köpte en chokladboll och en cola, Lejla köpte kaffe och en konstig bulle som var helt slemmig haha :D .. Sen så satt vi där, snacka lite och tog kort ( bilder kommer där nere ) ..

Seen så kom lilla söta Natta, och vi gick till bolaget och köpte lite cider! :) .. Sen så gick vi till ett ställe och frågade om öppnare, och vi fick låna en, så öppnade jag min & lejlas flaska och de sprutade inte, men sen skulle jag öppna nattas flaska, och de forsade ut o.O och hon bara springer därifrån, haahahah, så de blev kladdigt så hon var jätte smart och tog sin vante och la flaskan där i, sen så gick vi till ett jätte fint ställe, satt och tjöta lite & drack lite bara! & de var helt mysigt, för de var så mörkt ute också, och sen åkte vi hem! & nu e ja hemma & tänkte bjuda på lite bilder! enyoj!


Lejla! =) ( me min mössa )


Jag!


Jag & Lejla!


Nattafjärt! ;)


Natta,Lejla & jag! ;D <3


Natta & Lejla! :D


Nattas smarta idé! ;D



 Ha de så gött, puss!


Kommentarer
Postat av: Lejla<33

Världens bästa dag super kul hade vi längtar redan till nästan gång =) superfina bilder blev de . PussLove<33

2009-11-09 @ 21:41:47
Postat av: lejla<3

världens bästa dag längtar redan till nästa gumman min . fina bilder på oss med pussLOve

2009-11-09 @ 21:43:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0