Natta våldgästar Ellys blogg

Hellu, jag är Natalie Ellys kompis. Tänkte våldgästa hennes blogg litegrann. Ska avslöja en massa om henne. Alltså hon ser ut som en.... vacker lite... hmm... gris IRL alltså på ett bra och fint sätt ne men nu ska jag sluta löjla mig. Hon är hur fin som helst och liknar inte alls en gris.

Nu ska jag vara seriöst. Vad gör jag nu? Jag sitter här med en handduk på huvudet och pussas med min underbara pojkvän, vi har precis badat en stund. Otroligt skönt var det ska ni veta. Funderar på att hänga upp alla mina kläder i min garderob men tvekar lite också för de kommer ta timmar så jag sparar nog det tills imorgon.
Imorgon ska jag också praktisera hela dagen. Ni som orkar läsa den här ointressanta texten kan ju ge Elly lite smisk för att hon inte orkar komma till mig imorgon. Ge henne massor av smisk för de gillar jag och hon med ofc.
Nej nu ska jag skriva lite om Elly istället.
Hon är en väldigt klantig person HAHA en som spiller ut kolsyrad dricka på sitt tangentbord, som badar med mobiltelefoner,ramlar av stolar som står stilla men det är kul, det är en del av dig och det gillar jag klantarsle.
Hon är även ett jätte underbar person som alltid vill ens bästa och som alltid lyssnar på en oavsett om det är posetivt eller inte. Är så jätte glad över att vi är så BRA vänner igen efter all den där skiten som hände förut men på sätt och vis var det ju as bra eller hur? hahaha tog oss ett tag att bli sams igen ungefär ett halvår. Det var en jobbig tid men jag är som sagt glad över att vi är bra kompisar igen till och med bättre än förut för nu vet vi lix vart våra gränser går och hur vi vill bli behandlade och kan ta en annans åsikt och allt det där. Skööönt.  Okej nu blev  det lite långt om detta men iallafall jag vet att ni gillar´t.
Elly är bääst.
Ja,
så är det helt enkelt!


Läs min blogg också www.tyypnattha.blogg.se


Här ligger hon på stolen som står helt stilla >-<


Men 2 sekunder efter så har klanten ramlat av och slagit i huvet haha
Sötnos då <3

/

Natta

Kommentarer
Postat av: Natalie

Det är du som är café world nööörd! :D

2009-11-09 @ 01:34:58
URL: http://tyypnattha.blogg.se/
Postat av: meriem

fin blogg :)

2009-11-09 @ 19:23:06
URL: http://meriemjamil.blogg.se/
Postat av: din bästa syrra! flisan

höhö!Hoppas att det nt gjorde ont,men de gjorde det väl<33

2009-11-10 @ 15:31:09
URL: http://storafjortizzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0