100207

Hej tråkiga söndag!  somsagt söndagar är så äckligt tråkiga och sega!
Idag har ja inte gjort ett skit, hade typ över 14 timmar sömn inatt i alla fall, kunde behövas från min jobbiga dag igår, undra om de bara var en sån sjukgrejs som man har över en helg typ? elle aa lördag till söndag. för de känns lite bättre nu iaf, så de blir nog jobbet imorgon endå? :/ ..
Idag, vad har ja gjort idag.. tagit de lugnt, försökt ätit men inte vart så hungrig ;b .. men de funkar. sen typ, tittat på tv, duschat och sen städat lite i rummet, kunde behövas sen i fredags :P vi städade bara vardagsrummet sen festen, eftersom pappa inte skulle behöva städa efter oss! elle jessie&tobbie städade efter oss, för jag låg i soffan och spydde så de sa att de hellre ville städa och att ja inte fick städa osv, så söta av dom thnx! =)) ..
Jag väntar på att få bilderna av adde ;d segmojs han är då. Smsa med han förut, han sa att han skulle skicka dom till mig när han kommit hem och tagit in bilderna på datan! De e väldigt många bilder. Fast de e nog många fula bilder som jag nog ej vill att hela världen ska se ahahaha xD .. och alla fick typ ett ragg på festen, småkul det.
Men iaf, jag kommer ta in bilderna i bdb först av allt, elle ja somsagt, de bilderna som blev bra =)) elle någelunda bra, för vene om de blev så många bilder som blev bra? taha.
Men iaf .. sen lägger jag in dom här idag elle imorgon, men hoppas ba att jag får bilderna ikväll, jag vill så gärna :D haha ..
Sen nästa helg, då blire fest hos simon typ? för emma och linn har ju fyllt då elle ska :)) .. på lördagen tror jag!
Då ska jag ta med mig tobbe carro och kanske jessie, och sen kanske nån mer elle nått, de blir kulkul det, som satan i gatan! ^^

hmms, nu ska ja läsa lite på några glosor till engelska provet på tisdag, vi ska ha ett stort prov me aaaaaaaaas många ord och meningar, bläh. och sen ska jag egentligen skriva en grej på typ 200 ord tror jag och ge till henne ett slut på en berättelse, ocih ja har inte den bästa fantasin så får se hur de går, har typ bara skrivit lite, så får försöka skriva lite senare ikväll .. men tiden bara rinner iväg, sen ska man sova jue?
hade tänkt att plugga en hel del igår, men kunde inte eftersom jag låg i sängen hela dagen, frös, svettades, frös, svettades, om & om  och om igen liksom .. sen spydde ja mycke och mådde illa och var as yr, så nej jag orkade helt enkelt inte, men idag ska ja ta tag i de, iaf lite grann! :) Men nu får ni ha de så bra, så hörs vi eventuellt lite senare så ska ni få bilderna =)) puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0