100216

hejhå! Igår kom somsagt tobbe & carro till mig, jag och tobbe gick iväg och pratade lite ensamma, i min garderob ;) kan misstolkas ^^ .. men iaf, vi snacka i kanske nån halvtimme & lite mer? han tyckte att vi glömmer allt, men de e så svårt när jag vet att jag var ett arsle mot honom.. men men iaf.. det viktigaste av allt är ju att vi fortfarande är bästa vänner och att de liks är han & jag mot världen! ♥
Så de löste sig iaf, och de blir superduper bra!  jag kommer kanske inte glömma detta som hände även om jag verkligen ska försöka, men ja ska iaf försöka lägga det bakom mig och göra det bättre än vad det var förut.

Sen iaf, så titta ja carro och tobbe på filmer, rökte, snacka och hade de så otroligt mysigt, lyssnade på titanic låten och typ såg så sorgsna ut, elle iaf ja & carro, medan tobbe därbak satt och muppa sig och gjorde tusen toffsar i hans hår? haha så ja & carro kunde inte hålla oss för skratt xD ..
& dom sov här :) ..  sen ringde klockan i morse, och tobbe typ stängde av den hela tin, och carro den jäfeln bara sov ;) .. Sen tillslut vaknade jag, gick upp & fixa mig, sen tänkte ja "fan kan sova i typ några minuter till" så försökte få plats mellan dom där ja sov inatt, och sen somna ja och sov i typ en kvart, sen ja bah shiit. så fick skynda mig upp, ta lite yoghurt, sen ringde ja först tobbes mobil för att väcka honom men det var ljudlöst -.- sen ringde ja carros mobil men den var också ljudlöst -.- .. sen typ skrek ja, hoppa i sängen & allt, hahaha då vaknade tobbe, vi snacka lite. Sen stack jag iväg till jobbet! & dom sov kvar här!

Sen efter jobbet & skolan så stack jag hem till mina underbara änglar, vi titta på film och snacka mycke, men mest flum! & sen nyss så drog carro & tobbe hem :/ kanske ses imorgon igen? men med dom ... har man alltid kul med :) <3

Hur har eran dag varit? puss♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0