pointless...

hejsan tänkte skriva igen. min hals e inte bättre och jag känner mig fortfarande yr , snurrig och feberaktig .. men de gör inte saken bättre när mormor ringer och tror att jag e full :S .. bara för att jag festar med kompisar på typ helger , lov osv måste man dricka varje dag då elle :S ?  både morsan & mormor är as elaka och skvallrar, snackar skit om mig och tror att jag e värsta alkisen för att jag dricker alkohol med kompisar som varenda ungdom/vuxen typ gör ... och ni som tycker det är dumt att jag skriver de här, sluta att läsa då? jag har inte hindrat er, men detta är min blogg & jag skriver vad jag vill.. sådäså...
och sen de e inte bara de som tycker elle tror att man e de :S seriöst, man kan ha kul utan alkohol , ja de kan  man .. men vi dricker inte ens mkt, elle har blitt så nu men vi dricker inte mkt varje gång, och de som hänt när jag druckit ångrar jag INTE, bara glad att jag druckit d ehär gångerna för jag har haft så otroligt kul och fått nya vänner, och i min ålder är de inte så lätt att få nya vänner sisådär, som när man var en liten flicka och lekte i sandlådan, man behövde inte ens lyfta ett finger utan att man fick nya vänner så snabbt ... så jag ångrar INGET som hänt dehär gångerna, ingenting ... jag blir bara så trött på folk som håller på och tror att de e någonting , och speciellt lägger i sig i någons annans liv .. seriöst, ska man inte lägga sig i erat liv varför ska ni lägga er i mitt liv ??

 och sen har de hänt en massa mer jag inte orkar ta här. men iaf ... känns som jag har en stor fet klump i halsen ( inte bara för att jag har ont där ) utan för att jag blir less på dehär..

så fort carro,tobbe & robert drog förut idag så la ja mig i sängen och kände hur mycket jag ville gråta , ( de som känner mig vet att de e sjukt svårt för mig att gråta ) så jag satte mig vid datan för att inte gråta lika mycket ... okej nu har jag snackat tillräckligt om mitt liv men whatahell, min blogg,  Read it or leave it! that´s it.



puss / elly

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0