120321

Har inte haft så mycket tid och skriva blogg som ni kanske märkt :P. I måndags hade jag jätte ont i ryggen och magen, brukar få så efter mens någon gång i månaden. Så då var det mest slapp och lite promenader med söta tösen.

Igår var jag och prinsessan en hel dag med hennes g-mormor, eller ja i alla fall ett par timmar. Kom hem vid halv 5 tiden och stack dit efter lunch..:P Var ute typ hela dagen.


Idag är det sååå fint väder och det gör att man inte vill vara inne direkt. Kände när jag cyklade hem från gymmet, att de var inte ens kallt, att det blåste så varmt. Kanske våren äääntligen är påväg och är här för att stanna? we w´ll see. Hoppas att det är såhär i helgen i alla fall, för då blire årets första grillning. :P Men är så rastlös, vet inte vad man kan göra, eller om man ska träffa någon eller ja, något. Får se helt enkelt. Just nu sover sötnosen, och hon sover förmodligen ett tag till, i alla fall halvtimme / timme. Så blir och ta det lugnt tills hon vaknar, sedan får vi se vad som händer och sker. Men ute kommer vi att vara oavset vad!! :P


Pussar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0