Onsdag!

Idag på jobbet gick kanon, jag fick vara i köket de mesta av tiden! :P Sen mötte jag älsklingen o vi åkte till försäringskassan... Mycket informartion om föräldrarpenning o allt sånt där, tur så var ju lilla älsklingen med som förstår lite  mer ;) haha nej men klart man förstod de mesta, mycket att ta in bara. Sedan gick vi o handlade lite mat, och sen köpte jag en större bh eftersom att mina bröst växer så att de knakar :s hiho. Sedan tog vi bussen hem, gjorde köttfärssås och spagetthi och det var för gott, men nu har jag mått illa sen jag åt för ett antal timmar sen ... Men i alla fall sen kom också adam och jacek så då tittade vi på skräckfilmen the loved ones, säger bara ..... sjuk brud i filmen!! psykopatfilm.. men kolla ni ;)

Nu spelar bejb, snart blire väl o sova för oss. Jag börjar 10 imorgon och slutar antingen 18.30 eller 16.00, beror på när vi skulle stänga imorgon isåfall.. =))


har bara så jävla ont i halsen, svårt o svälja, de gör ont o allt sånt, hostar mycket o då gör de kalas ont, och en massa! men måste verkligen försöka jobba denna vecka i alla fall, vill fan inte sjukanmäla mig jue :/ men de ska nog gå kanoners. Får stå ut, annars okm de blir värre, så har man väl inget val än att sjukanmäla sig, men vi får allt se :( Slutar jag klockan 4, kommer nog syster o mormor på besök också!


Träffade på min mista syster på stan förut idag, så ursöt är hon! Blev en massa kramar o pussar. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0