120823

Hejsan! Idag är det Vanessas sista inskolningsdag, det har gått super bra för henne! & jag är super stolt över snuttan!! Ska börja gå till hennes dagis om 35 minuter ca. Sjukt vad man saknar henne fast jag bara är ifrån henne 5 timmar? hehehe, men hon har det super bra!! :D ..
 
Både igår & idag har jag tränat 90 minuter! Väldigt bra, brukar bara träna en timme om dagen, men nu blev det lite mer =) Riktigt skönt. Sedan efteråt när jag kom hem, så blev det pannkakor! hihih mumma..
Nu är det bestämt ( beroende på vädret ) så ska vi till Kolmården imorgon! Jag pappa/morfar och sötnosen Vanessa! En hel dag, en massa kul blir det. Älsklingen jobbar :/ trisst men sant. Men det kommer fler tåg, eller vad man nu säger..
 
 
Tänkte lägga in bilder på kläderna jag beställde till mig och Vánessa, försökte hitta något till älsklingen, men han hittade inget till sig så ja...
 
 
 
+ lite små grejer till vanessa som jag inte hittade nu. Men ja, hon har ju så himlans mycket kläder, jag med dock.. Men det e så oootroligt kul & handla kläder och andra saker hem. Kramz!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0