110131

okej ... nu blir jag riktigt arg. Skrev blogg, allt försvann, skrev mycket... Får kortfatta lite nu innan älsklings data åker ut genom fönstret, Right ... now!!
Ni kanske undrar varför jag sitter såhär tidigt och skriver blogg?;o .. ahjo , älskling drog till jobbet halv 6, såklart vaknade jag p.g.a min sömn som är äckligt äcklig, ? kan ju aldrig sova -.- .. Men ska snart lägga mig ner och försöka sova lite, innan jag ska till mormor och hälsa på.

I Lördags gjorde jag och älskling mat tillsammans, riktigt god mat vill jag lova:P. Sedan kom Jacek och hjälpte oss att få upp lite tavlor. Sedan tog jag och älskling en promenad till mig, började packa ihop en massa grejer, nästan allt faktiskt, så blev en hel del. Men lite kvar hemma hos pappa, som jag ska ta i veckan när vi ska hämta hit bokhyllan som jag ska ta med mig hit ;) Inte packat upp mina grejer en, men det kommer. Gört när vi hämtat hit bokhyllan och vet vad som ska synas o inte. Vi hämtar nog den i veckan. Rätt så tomt hemma hos pappa i mitt rum nu, hihi. Snart blir de flytt till älskling, inom denna vecka. oh, great! Sedan kom Adam o hämta oss, men medan vi stod o vänta på honom så tyckte jag att jag hörde Karlsson snacka på flera hundra meters avstånd, tillslut såg jag att det var han, sen  tyckte jag att jag såg Natta också, så jag skrek på henne, och där var hon ;). Hälsade lite i alla fall och sedan kom Adam, då lastade vi in grejerna i bilen och åkte hem till älskling.
Skrev ut lite bilder från fotoskrivaren, btw, jag och älskling e verkligen inte tekniska. Men det klarade vi. Så nu har vi satt upp lite bilder på oss lite här osv. Blir bättre när bokhyllan kommer hit, och allt ligger på sin ordning.
Jag och älskling ska också köpa ett Nintento wii. :P Har jag någonting att göra när älskling jobbar nätter, och sedan kan ju jag o han spela tillsammans också, och om någon vän kommer hit också ju. Så det kanske blir av denna eller nästa vecka i alla fall.

Igår åkte jag och älskling till älsklings mamma med Adam, där var också Viktoria och Jacek, sedan viktorias kille. Vi satt där ett tag, pratade lite och umgicks helt enkelt. Sedan skulle jag pröva lite ringar för o se min storlek osv, jag och älskling ska somsagt förlova oss :P. Men han har redan beställt ringar vad jag förstod, för ett datum e tydligen redan satt. Mysigt. Vi ska bli sambo och förlovade :P
Sen blev det spel för Adam och älskling. Sedan tog jag och älskling ett bad.

Nu ska jag lägga mig ner i soffan, se på tv, äta macka ( riktigt hungrig ;o ) och dricka ett glas mjölk till det. Sedan ska jag vila i ett par timmar till i alla fall, sedan blire att dra till mormor o mysa lite, kolla i affärer osvosv.

Puss och kram, vi hörs sen. Ska hem till pappa idag och packa lite till. Höres.





Kommentarer
Postat av: Viktoria, Marks största blogg

så lite så :) hur mår du idag? :)

2011-01-31 @ 11:57:18
URL: http://Viktorias.nu
Postat av: Becca

Fin blogg du har, om du vill kan du vara med och tävla i dagens blogg!:D

2011-01-31 @ 12:11:16
URL: http://rebeccahnilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0