110105

Hallåhallå! Fick tvinga mig upp vid halv ett -.- kändes som en plågsam död. OH, jag orkar inte! Så fort jag vänder mig bakåt å tittar på min säng, vill jag bara krypa ner i min dunderbara säng! Världens skönaste & mysigaste liksom!
Menmen, har ätit lite, bortstat tänderna, kammat håret, etcetc. Ska snart   vidare till tandläkaren på en undersökning, hur kan de bli så dyyyyyyyrt? det är svin dyyyyrt! Skulle gå på mer än 600 kr sa kärringen till mig igår, hurhurhur? iallafall -.- ska be dom skicka en räkning till mig, pappa skulle betala denna, sen får jag väl laga någon tand om det inte råkar bli föööör dyrt -.- .. Något hål har jag i alla fall, kanske några? men tar hand om dom väl, och har inte känt ilningar en iaf .. Efter tandläkaren ska jag till maxi o hämta mina kläder som jag beställt, dom har kommit det stod de på smset jag fick hihi. Supder duper skönt. Senare idag kommer min lilla älskling till mig, ooooh saknar han så att det är heltsjukt!!! Han sover hos mig tills imorgon, imorgon jobbar han ju natt -.- men då behöver han inte gå till jobbet för tidigt iaf hihi.






Jag ska sluta älska dig när en stum man säger till en döv kille att en blind person såg en förlamad kvinna gå på havet! <3

Kommentarer
Postat av: linneagrahn

sv: vad kul! :)



Vinnaren utser jag ikväll, är det du skriver jag det här på bloggen då! :)

2011-01-05 @ 13:27:08
URL: http://linneagrahn.blogg.se/
Postat av: Ntherése

SV; tack för du har anmält dig till min tävling, hör av mig när det är klart! lycka till!:)

2011-01-05 @ 13:27:19
URL: http://detjagbrinnerfor.blogg.se/
Postat av: Sabina

Men ojj! Grattis! har du kommit på namn ännu ? :)

2011-01-05 @ 14:31:43
URL: http://mypastandmypresent.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0