110125

hejhopp! Åt nyss lite fiskgratäng, muuuummah! oooh, jag känner att jag behöver plugga lite engelska, men saken är den att jag inte orkar :/ Men lika bra, kommer säkert bli riktigt tufft annars och sedan kommere väl snart ett prov också skulle jag tro.




Igår natt pratade jag somsagt med älskling, väldigt mycket o länge, om allting! Kändes riktigt skönt hihi. :PSen vaknade jag imorse av ett sånt här sms av han:
" Vill bara säga att det är för dig jag andas, vaknar, vill leva och bredvid dig jag vill somna. Du är min hela värld och nu skapar vi en familj som kommer ligga mig närmast hjärtat för evigt. Jag lovar att att alltid vara dig trogen och älska dig med hela mitt hjärta för alltid. Kommer göra allt i min makt för att du ska ha det bra och vara lycklig. Älskar dig. Massa pussar och kyssar din man för evigt <3 " Man blir ju riktigt glad av att vakna av sånna sms, och riktigt rörd. Han är ju riktigt romantisk, en liten poesi kille där med! ;)


Skulle egentligen med mor till någon föreläsning idag men hon har inte hört av sig på hela helgen, osvosv, så jag vene om jag ska med, så blir säkert o träffa Ida lite senare idag igen, o se film hihi.



oooh, jag saknar sommar! Vill haa! För det första, kommer jag ha min bebis då! :P För det andra, man slipper ha på sig riktigt mycket med kläder, man kan liksom gå i tunna kläder o se riktigt fin ut. hihi;) + att de e riktigt skönt ute! Sen kan man ligga o steka hela dagarna.







hihi tänkte bara ta in lite bilder, har fuuulllt med bilder. Eftersom att allting hände förra året när det var sommar om man säger så! ;) + att jag träffade min älskling den första juli för första gången, fick veta att han tyckte om mig, :P Sedan började vi festa tillsammans mycket. Sen började vi titta på film med varann, åka o bada. Sen började vi träffas ensamma, sen började jag sova över. Sen den 28 juli 2010 blev vi tillsammans hihi. :P
Aja, denna sommar kommer bli den allra bästa!! 




Sen blir man väldigt glad av att få sånna här kommentarer också! :P

Anonym om Cayote ugly! ♥:
tycker om din blogg! den är asbra!:)



Pussssssar! 

Kommentarer
Postat av: Ntherese

Okej, låter bra! Vad handlar den om?:)

2011-01-25 @ 14:57:21
URL: http://detjagbrinnerfor.blogg.se/
Postat av: Ntherese

Kan inte komma ihåg att jag sett den så kan titta på den^^

2011-01-25 @ 16:21:50
URL: http://detjagbrinnerfor.blogg.se/
Postat av: J U L I A O F S W E D E N

sv; det är super här :] vad gör durå ?

2011-01-25 @ 16:29:56
URL: http://juliaofsweden.webblogg.se/
Postat av: Mick

Härlig blogg :) Kika gärna in på min och säg vad du tycker!

Ha det bra! :)

2011-01-25 @ 17:27:32
URL: http://mcmick.blogg.se/
Postat av: Idjjaa,♥

Tjejen på bilden som är andra underifrån

har också Meduza och labret!;)

2011-01-26 @ 21:22:23
URL: http://www.idjjaa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0