151004

Hej. I helgen var jag i huvudstaden, Stockholm med min lilla syster Felicia, som inte är så liten längre 😂😅. Kom fram vid åtta tiden på kvällen till hotellet, vi lämnade vår packning och drog till affären å handlade lite gott till kvällen. Tittade på film, tog någon cider och åt lite Gottit till. 

På lördagen ställde vi klockan på 7.30 redan!! Vi ville äta frukost innan alla kom å sen fixa oss för att gå på stan och shoppa etc. 

Jag som är en shoppaholic köpte enhel del. Men inte bara till mig, utan till Leszek, Vanessa och mormor/g-mormor. 

På kvällen åt vi middag på jensens bofhous ( stavning? ).  Som jag bjöd på samt hotell nätterna ( eftersom Felicia nyligen fyllt 18 år !! 🎉 ). 


Senare vid tio tiden drog vi till icebar. Där var det -7 grader. Men man fick låna stora vinterkappor som hade handskar till, för vi drack ur isglas 😉 riktigt coolt!! Var hur taggade som helst, speciellt jag 😉😂 drinkarna var sådär. 


Idag gick vi på stan en stund innan vi skulle checka ut. Helgen var mysig! 😍❤️ 

Jag och Vanessa tog en kvällspromenad och kom hem vid halv åtta på kvällen. Hon somnade nyss. Ska sova snart jag med, ska på kurs hela förmiddagen ( brand utbildning ) sedan är de jobb direkt efter det till 16.30. Kanske blir att gymma efter det. Kram! 😘


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0