110329

Det känns så kul när lillen sparkar i magen, eller lillen snarare trycker sig med sina små fossingar :) .. Riktigt mysigt ere.
Vaknade nyss, ska äta lite, sedan fixa mig o sen dra iväg mot mormor o träffa henne o gammelmormor en stund. Blir nog kul. Jag har legat o tänkt lite i sängen, jag har ju valt gudmor som ni vet, men jag har blivit lite osäker endå? liksom.. jag vill att den personen jag väljer alltid ska finnas här vid min och beisens sida. Men hon knappt finns nu :/ eller jo de kanske hon gör, men hon orkar aldrig ses eller något, känns som om hon bara vill vara vän med mig för att jag ska ha barn.. och sånna människor pallar jag faktiskt inte med.. jag nämner inga namn, men jag vet att hon läser min blogg, ♥ Känns som man blir lite utnyttjad osvosv :/ .. men jag tänker inte säga något mer, för jag vet helt enkelt inte hehehe... Så det känns i alla fall..

Försäkringskassan ringde mig nyss och snackade om mammaledigheten..hehehe, skickade ju in en anmälan om ledighet i april typ ;b .. Lite mot slutet dock.. Men hon skulle kolla upp lite, eftersom jag inte jobbar längre osvosv.. Så får se hur mycket pengar man får och allt detdär :) Men blir säkert jätte bra.

nej nu m¨åste jag fortsätta äta maten och sedan fixa mig, ni får ha det en grymt bra tisdag! Desperatehousewifes idag!!! ;d


Puuussaara! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0