110519

Hejhej bloggis, allt bra dåe? Igår när älskling kom hem efter jobbet så stack vi till Peter, o fikade lite grann o pratade en hel del, sedan när alla kolla på klockan var det vid två på natten, fan det e år o dar sedan jag och baby är vakna så länge xD .. Så vi stack hem efter en liten stund, men trevligt var det allt.



Idag vaknade vi tidigt i alla fall :s så varmt i rummet så det är svårt o somna om ibland. Fick ett fint sms av pappsen också, hoppas allt löser sig mellan oss ♥. Myspys.
Sedan beställde jag och älskling mat ha ha ;). Myspys, vi tittade också på Iam number four, den e ju grymt bra!! ♥ nu e han på jobbet o jag kom nyligen hem, var ute på en riktigt skön o ganska lång promenad, gör ju det typ varje dag numera. Det känns riktigt bra efteråt o de känns faktiskt i mina ben nu? men jag får i alla fall inte stressa upp mig för mycket, eller gå för snabbt eller träna eller ja en massa sånt, eftersom jag är gravid, jag ska gå upp i vikt för bebisens skull och jag ska vila mycket nu när förlossningen närmar sig. oooh, jag är så nervös, kommer jag att klara det? får sammandragningar lite då o då, sedan lite förverkar, men jag vet att det inte är dags än i alla fall. Tror det kommer bli som en chock, när allt sätts igång... för mina förverkar har inte gjort så ont en sålänge, så när allt verkligen sätts igång så lär man få en riktig chock och veta att de sätts igång? jag har haft en så lätt graviditet, och gått upp 14 kg har jag gjort, men inte pinsamt o skriva det, eftersom det är helt normalt för min del att gå upp sådär, + det e inte alls mycket. De flesta går dock upp mycket mer än så. Men i alla fall, lagomt är det ju. Röra på sig är också riktigt bra, men mycket vila behöver man också, så nu ska jag nog vila lite ha ha ha ;). Somnar nog snart ändå.

Träffa mormor imorgon? think soooo! :P Måste ju hålla kontakt med lite i familjen i alla fall..



Btw, ringde Becca förut, systern.  Jag och leszek ska ta med henne på bio nästa fredag.  Ville egentligen ha med felicia med men hon ska tydligen med moder min till västerås, till mammas kille.. aja synd det. Ville ju hitta på nått innan bebben kommer, men ta med becca istället så det blir funfun!;)




När bebisen kommer ska jag ta generations kort med både pappas o mammas sida, var för sig såklart, och sedan med älsklings familj också. Så som vi gjordde på denna bild hihi, år 1990 dock. Nu är det jag som ska ha barn hihi ♥

Kommentarer
Postat av: linnea sjöström

har fina tävlingar igång i bloggen just nu. Kanske något för dig? Värt att kolla in ! :)



http://linneaasjostrom.blogg.se/category/tavlingar.html



Intresserad av en ny,finare bloggdesign? Kolla in detta:)

http://linneaasjostrom.blogg.se/2011/april/bloggdesign.html#comment

2011-05-19 @ 18:46:52
URL: http://linneaasjostrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0