110503


Köpte nya skor + byxor och tröja idag i den nya affären New yorker.:P Grymt bra o riktigt snygga kläder, skor, o allt har dom där. Skulle bara in o kolla egentligen, men blev att jag handlade i alla fall ha ha. Min lilla älskling fick stå och lida bredvid, ha ha, nej men trött var han men han köpte ingenting. Jobbigt att ha en tjej som är shopaholic?;) haha.

Var på MVC idag, och allt var underbart bra med mig o barnet, tog lite prover som vanligt, lyssnade på hjärtat o allt var bra, hade dock typ inte gått upp i kg, men allt var bra. :P Älsklingen var med mig, och det var halv tio imorse så han var helt död, haha stackare. Sedan gick vi hem o åt mat och sedan tog vi bussen till stan o aa gick runt lite i affärer innan vi skulle till Föräldrargruppen klockan 14.00 ..;)

Nu tittar vi på damfotboll, dom kan tyvärr inte spela fotboll dom bara skriker, usch då. Men klockan kvart i nio kommer Real madrid - Barca.. Så lite vänner ska komma hit oså, så blir o titta på det, min lilla älskling här försöker göra så att jag blir fotbolls intresserad? det värsta är att de börjar att funka... haha.. ;)


Blir så trött på svenska vädret också?? :s .. Började att snöa idag, och det är grymt kallt ute. Det är för i helvete maj, kommer vi ens få någon sommar eller? oh blir så irriterad :( ..



Men nu ska jag dra, tänkte bara skriva ett litet snabbt inlägg. Hoppas ni andra har en bra dag. Puss på er.

Kommentarer
Postat av: Maria - fashionstars ☆

såg att du kommenterat i en annan blogg att du fyller år den 18e dec, tyckte att det var lite roligt eftersom jag fyller år då med :)

2011-05-03 @ 19:40:21
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: niki

snygga skor! vi har också newyorker, men det har vi haft jättelänge i våran stad. (dom har jättebra rea!! :D)

svar: jaa det va sent, kul med födelsadagspresenter och sen några dagar efter julklapp :D

2011-05-03 @ 20:17:28
URL: http://nikiiiwallberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0