130331

Hej hallå!
 
 
Hur har eran påsk varit? vi har haft en riktigt bra påsk i alla fall! Dels för att min underbara vän Emelie kom hit och hälsade på över helgen, och det var fasiken år och dar sedan.. Men super kul har det varit i alla fall! 
Påskmiddag hos nessas morfar igår, påsklunch hos nessas farmor med farbröder, kom nyligen hem därifrån nu, och nessa sov ju ingenting under dagen så det har bara varit en massa bus så hon i stortsett slocknade på en minut, ganska nyligen. 
 
Imorgon blir det påsklunch hos nessas farmor igen, men då kommer även hennes faster som varit utomlands i över 3 månader, så det ska nog bli super kul för Nessis. Efter det ska vi fika hos hennes G-mormor och dit kommer även hennes mormor & mostrar, så det blir en hel del & göra imorgon med hehe. 
 
Mycket påskägg har hon fått med :o .. Men allt har hon verkligen inte fått äta upp haha.. Det kommer nog räcka i ett x antal veckor hehe.
 
 
Men så fint väder det har varit, har vart ute en hel  del också, de måste man ju när det är så fint väder? 
 
 
aja, ska nog läsa min bok tror jag, börjat läsa Pretty little liars boken. Är helt såld på serien och den nya säsongen börjar inte förens i juni -.- så tänkte börja läsa lite, har redan läst ut halva boken, för bra! Speciellt när man sett serien och kan se dom framför sig. 
 
Ska nog även göra lite fruktsallad snart, bättre än godis, ätit alldeles för mycket nu så får bli något nyttigt ikväll..
 
Har också beställt Polen biljetterna, så åker den 10 juni och stannar där till den 17. Ska bli super kul! Kram !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0