you and me?

Har typ precis eller för ett tag sen fixat färdigt mig, så sitter här nu och e röksugen, men ska ta cigg när jag ska gå mot bussen, måste ta bussen nu igen eftersom ja ska till stan direkt efter skolan typ så =) ..  Äta sallad gottis ju! :D
Men vet inte vad jag ska göra på fredag kvällen? jo jag tror att jag typ ska packa och sånt på fredag kväll eller lördag kväll men resten vet ja inte? jo kanske titta på vänner :D favorit avsnitt nu för tiden ju! Skit roligt och spännande, eller ibland kan de vara lite boooring men då spolar jag fram tills de blir bättre :D <3  Men vänner ska man se på om man vill skratta och bli på bra humör. Sen sova tidigt ;) sen åååååååååååååker jag ^^ alltså åker till morsan på söndag eftermiddag någon gång, och vi åker väl från örebro på natten eller morgonen kommer inte ihåg ^^ så vi kommer inte få mycket sova  ;D ..

Bussen går halv 8 , direkt buss till skolan ! Har en masssa grupparbeten de första vi har ;p .. Men i alla fall,  så ska gå till bussen vid kvart över 7, så måste gå och borsta gaddarna nu! cya :) Ha en underbar dag idag så kaaanske vi hörs sen :)


 Jag saknar dig massor hjärtat <3 Men efter London ses vi, du borde komma på festen.. <3



Tänker på dig all the time!

"you and me? cant you see?"

Kommentarer
Postat av: alec

det är bara bra.. vad händer i helgen då?

2009-03-27 @ 12:05:32
URL: http://alecstar.blogg.se/
Postat av: pramita

jaha förstår :) skönt o få åka iväg här ifrån! Hur länge ska du stanna där då? :D

2009-03-27 @ 13:19:53
URL: http://pramiitaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0