14 mars 2009

Shululu, hur är det med er idag dåe? Hoppas att det är underbart :D <3

Igår var det faktiskt en kanonkul dag endå tycker jag, även om vi inte gjorde så mycket dårå ;) men lite fun vare..
Var ju me de bääästa!! Vi började väl dricka runt 21-22 tiden ;P efter vi hade vart i maxi och handlat dricka och godis till det.
Så vi lyssnade på såndär gammal musik, och sjöng med och t.o.m dansade och hoppade och hade oss! Såå jäkla mysigt med er. Sen pratade vi lite, och körde "jag har aldrig ..."  skit kul =) .. Sen gick vi ut, jag och T hjulade och hade oss, t.o.m brevid varann, vi lekte gymnaster  men sen vart de lite kyligt så vi gick in igen.. och lyssnade på ennu mer musik och skojade lite, rökte, tog en massa bilder som ni kanske kan få se imorgon? för just nu e jag hos morsan och har ej digitalkameran här så:P ..

Sen när T hade somnat, eller aa deckat ;p .. Så börjades E&E galenskaperna såklart :) .. Så först tog vi lite grädde och smetade det på hans händer och armar, och sedan tog vi ljummet vatten på hans fingertoppar och händer, fast inget hände dårå, men jävligt blöt blev han :P.. Sen sprutade vi en massa tjejparfym på han och sen psykade vi han lite, vi tog en varsin stol och satt och tittade på han när han sov, och blåste rök på han ;p lite elakt kanske men han tyckte de var kul idag, FÖRLÅT i alla fall :) <3  Sen när vi la oss i sängen , så låtsades jag och E att vi ringde en person, så trodde han på det och tog luren och försökte snacka me de gick nog inge vidare :D:D .. Fan vilken kul natt, somnade runt 4 och vaknade av E , typ att jag drömde att ja hade ont i magen, och sen putta E lite lätt på magen jag bah ; aaaaaaaaaaaj " och de var  typ halv 6, sen somnade vi igen klockan 7 och vaknade kvart i tolv och då vart jag tvungen att springa till bussen, för bussen gick ungefär då ;) skulle till morsan ;p ja och mormor skulle mötas , men ja väntade på henne i järntorget och hon väntade på mig i våghustorget ;p hmmms. men vi träffades i alla fall (A)

Aja snart LONDON! 16 dagar kvar !!

Och efter london blire någon stor fest hos mig, hihi yey vad fun! röjjröjj ..Och sen Åland runt den 1-3 Maj ;p .. Massvis med kul i alla fall.. Menmen, vi hörs imorgon . PUSSSSS 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0