hemma igen.

Hejsan. Har inte haft tillgång till internet där borta i Polen, fast om jag velat hade de säkert gått.
Men jag helt enkelt inte orkade och så hade vi inte tid!
 
Vi kom dit förra lördagen, den 23. På flygplanet var Vanessa så snäll, hon lekte och satt fint i mitt knä!
Duktiga tjejen. Sedan när vi kom fram åkte vi till älsklingens faster och lämnade våra väskor,
sedan begav vi oss till hans farmor som fyllde 80 år. Där var det väldigt mycket folk,
pinsamt i början men sedan blev man van!
 
Under hela tiden i polen så varken åt eller sov Nessa bra, i bland kom det en chock, då hon gjorde det.
Ibland gick de åt helvete. Men det kan ha varit klimatförändringen + att allt var nytt där, nytt folk, allt!
Blyga tjejen! =)
 
Sedan var vi hos hans farmor till måndagen, kanon väder var de hela tiden. & vi var ute heeela tiden, tog långa promenader, lekte&busade, pratade och hade de allmänt mysigt!
 
Sedan åkte vi till hans faster på måndagen och sov där resten av veckan. Under hela den veckan tog vi många promenader, vanessa fick leka med två barn som älsklingens faster tog hand om på vardagarna ( nanny ) .. Sedan var de inte kanon väder, men  man kunde vara ute i alla fall. Gick till ett jätte stort varuhus och handlade mycket kläder till alla oss tre. Åt gladd och en massa annat gott, tittade på Em och vann pengar. & i fredags, dagen innan vi åkte blev de kanooon väder. Så klockan 10 åkte vi till en bad strand. Var där från typ 11 till typ 5. Smörjde in VAnessa som bara den så hon blev inte solbränd, tur för henne! ;) För både jag och älsklingen blev solbrända gånger 1000. hihi men sjukt skönt. Sedan när vi kom tillbaka så tog vi promenad till en affär som heter Tesco och köpte det sista!
 
Kom hem igår dårå, nessa sov i planet. Sedan kom hennes morfar å hämtade oss. Stannade förbi mcdonalds och åt lite. Hon älskade det! Kommer dock inte bli en vana, men vi var hungriga så de fick allt bli den maten igår.
 
Kom hem och packade upp och allting! Sedan kom Julia, så hon satt säkert här till elva något, tog någon drink med henne och bara pratade. Så idaaag, skulle vi gymma, men de har tydligen stängt så vi ska no ta en springtur sedan när hon vaknar? och sen blire och storhandla, har inge mat hemma. Snuttisen sover!
 
Tog lite bilder där borta, glömde systemkameran hemma -.- men tog lite med mobilen, men lägger upp några nu. ha de bäst PUSS!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0