110803

Oh vad glad jag är!! Sammanlagt har jag gått ner 18 kg, gick upp 18 kg under graviditeten så allt är borta, riktigt snabbt dock? folk säger att de e lite för snabbt, men glad är jag, och de syns kan man lugnt säga hihi.;) Prövade ett par byxor som jag inte fick på mig under graviditeten och som fortfarande var lite för små för några veckor sedan, och dom sitter grymt bra nu!!;) t.o.m för stora? menmen, dom är rätt så snygga ändå hihi. Prövade jeansen som jag beställt från h&m och dom sitter också bra, och sedan den tröjan jag beställde var grymt snygg, men kommer nog använda den mer mot hösten, för den e rätt så varm hehehe...;)
Lilla sessan ligger o sover på far sin, det är sjukt vad lugn hon ääär. Hon är mest gnällig i vagnen för hon tycker inte om att ligga i den, bara ibland, då ligger hon och pratar, men när hon legat där i nån timme i alla fall så vill hon upp osv, då kan hon börja gnälla/skrika. Men annars är hon hur lugn som hellst, vi har myst hela dagen lång, sovit bredvid varann i sängen, hon somna på en gång när hon märkte att jag sov bredvid henne hihi. Sedan har vi busat lite, och pratar ha ha. Hon har börjat prata riktigt mycket nu, och ler gör hon också grymt mycket.:P Man blir så glad när man får följa hennes utveckling och se henne må bra!! :P

Jag vill färga håret, oho. kanske görat imorgon? ska nog träffa natta då med. Behöver också gå till stadium outlet och kolla efter bad shorts till Gotland som vi åker till på Fredag natt.

Nu ska jag sluta hihi. Ska ut och sätta mig på balkongen, så varmt inne..

Somsagt imorgon kommer också två som ska köpa soffan, och fåtöljen! :P


Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0