121204

Hallå!
 

Blev ett litet slarvigt inlägg igår, ber om ursäkt. Inte för att ni bryr er kanske haha :P
 
Iallafall, det är så fint här hemma hos oss! Våran garderob vi hade förut, där det bara var typ skräp, har vi gjort om till Vanessas lekrum, så otroligt mysigt och hon gillar sitt lekrum som bara den.. ett litet eget place helt enkelt! :P I vardagsrummet är det inga leksaker moha, förutom hennes bollhav som inte fick plats i hennes rum dock hheeh.. Efter jul kommer vi få rensa en massa leksaker, för ojojoj vad mycket hon kkommer få :/ .. 
Sovrummet är också helt förändrad typ och även köket, åh, t.o.m älskar att vara hemma med familjen i våran nya lägenhet. Så nu är det i alla fall inte världens brådska att flytta.. hennes ena farbror ska kanske måla om hennes rum också, till typ baby rosa eler något, mysigt!! Jobbiga blir att vi kommer få ta bort alla hennes grejer isåfall?? och inte vara där i rummet på två dagar typ .. men får se när han ska måla om rummet hihi.. :P 
 
 
Hon är i alla fall på dagis nu och jag ska snart på ett möte, och sedan i eftermiddag ska pappa/morfar komma för och se hur fins vi har det nu!! Men det blir när snuttis är hemma, som är vid 5 .. :// ..  I alla fall, ha det toppen!! Kraaamar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0