kommer inte på någon rubrik.


sommar 08! <3

Alltså jag är så tröööööttt. jag har bara lust att sooova, höll på att somna i skapande verksamhet. Hatar den kursen (: men försov mig inte idag i alla fall, det är bra det, men .. jag var endå inte helt vaken på lektionen, kan bero på att läraren satt & snacka hela lektionen typ.. inte första gången! Det är de som är jobbigt!
I alla fall, från v 9 till v 13 ska vi i den gruppen praktisera typ 1-2 timmar varje vecka hos 6 åringar, dom som går i förskoleklass, alltså måla, skapa och massa ska vi göra, vi har delat in oss i grupper, .. Mindre kul, för min grupp är inte toppen tycker jag :/  hade hellre velat vara själv eller med en kompis eller med klassen, men aja (: vad gör man? ..

Nu står jag vid en data i bibblan och har inte mycket att göra, börjar lektionen 10.05 , så ska väl typ dra strax, och vi ska ha Natur kunskap , så det blir väl att sova igen? flåt, men även om jag absolut  inte vill somna, så kan jag inte göra något åt det, min hjärna är sjuk, och mina ögon kanske är sjuka?! ;p för mina ögonlock åker ner hela tiden, för att jag är så trött, :/ .. men det är bara för läraren snackar hela lektionen jämt, okej det kan va bra att slippa göra något speciellt, men ... inte så tråkigt kanske? för orkar inte somna på varje lektion som hon har med oss.. jag vill faktiskt inte det, men kan inte hjälpa det, gäspar, och mina ögonlock går sakta ner, ;/ aja . vi får se hur de blir xD


Men nu måste jag dra =) <3 Puss ha de bäst så hörs vi sen ;D <333


 / E .. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0