090218 - 3 dagen i sthlm.

hejsan :D . <3 Skriver inte så mycket blogg men har inte tid  och ska inte datanörda :D förutom en stund nu haha ;)

Men satt  nyss här med chriss och linda, sabine kom nyss hem från skolan, mie jobbar och resten sover fortfarande ;o ojda.. jag somna skit sent fast jag la mig rätt så tidigt ,  men jag hostar som aldrig förr alltså ;/ .. Men blev väckt av Elin som ringde mig runt halv 12, haha kul att snacka me henne faktiskt, & sen hade jag 9 olästa sms :O haha ;D varför bomba när man suuver? mupp  ;´D

Idag ska vi se en massa skräck ( skräckmaraton igen?) .. och sen kanske äta lite gott och helt enkelt mysa gärnet p.g.a att jag åker till Gävle tidigt imorgon =( Bussen går 10.55 ( jag kan inget , aldrig åkt dit ) och det  :/ så måste liksom upp runt 8 tiden och fixa mig och sen åka till stan runt  halv 10 något? ;o jobbigt.  men kanske får sällskap till bussen! Men aa, det blev billigare så och då får jag vara med med Dina :D <3 kul vi ska ha älskling, ^^ ..

Men tänkte inte sitta och skriva en massa shit nu dårå ;) .. Ska typ titta till dom andra, dom bakar cocosbollar just nu ;o.. Muuuuums, dom kommer att bli uppätna fort alltså :D  för här finns det gamar.

Men jag skriver kanske imorgon i Gävle om ja får tag på en data, .. men sen när jag kommer hem om ja inte fått tag på en data innan det, så kmr jag skriva vad som hänt så;)

Kommentarer
Postat av: chipsmongo

Vinn en ny header enkelt å vår blogg! :)

2009-02-18 @ 22:28:27
URL: http://chipsmongo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0