090212

Har precis haft prov :/ .. Samhällskunskap - Brott och straff "  Jag hade ju tränat rätt så bra, men det gick väl sådär, jag tror åtminstone att jag kommer att få ett Godkändt betyg i alla fall. Hoppas (: Menmen, jag svarade på det flesta iallafall och jag tycker att jag skrev mycket, haha plugghäst ;) haha nu äre bara ett prov och en inlämning kvar, och det är imorgon ;p .. Men idag ska vi lämna in en sak, typ en historia som påminner något, och jag skrev en fantasi berättelse, typ en novell som inte handlar om mig men den är hemsk tycker jag, ;p & dom som redan har läst den tycker att den är hemsk och brabra!
Så nu  är det bara två lektioner kvar, Naturkunskap och Svenska.. Men naturkunskapen somnar man alltid på, så jävla tråkig lektion alltså hon bara babblar på, jo man kanske inte orkar göra något speciellt men för det så ska hon inte prata så att de blir tråkigt? liksom snacka i en och en halvtimme, och sen kanske 5 minuter rast? ..
aja ;p slutar klockan 15.50 idag i alla fall , en seg dag dårå..
Det är rätt så varmt ute faktiskt, det är ju jätte mycket snö och så äre faktiskt sol och sen rätt så varmt faktiskt, märkte det förut hehe ;p ..

Här kommer en lite rolig skämtsak ;
"Hur långt in i en skog kan en människa gå?"
"Halvvägs, sedan är den på väg ut igen."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0