god dagens.



Sitter  här med emsanpemsan! (: Vi hade nyss teckenspråk, ett kunskapkontroll hade vi, rätt så svårt och vissa var väl lätt.. men får se hur det går med det, får inte IG i alla fall (A) .. Men vi käkade nyss macka och drack oboy, och ska ha idrott kl halv 11, så har rast tills dess gah .. Men om det är bollekar etc så kan jag itne vara med p.g.a yrseln, men de vet nästan alla lärare om, men min mentor ska samla alla lärare och sedan snacka om de etc nån gång .. men om det är bollekar kanske ja kan va me på uppvärmningen men sedan gymma som förra gången, de blir bättre, hellre det än att svimma på lektionen, etc, var ju nära på att ramla på uppvärmningen förra gången, kände hur yr jag börja bli.. Fan vad jag hatar min jävla yrsel, att ha det så i hela mitt liv? varför? uschiamej..

Men nu ska jag inte snacka om mitt psykiska problem xD haha nedå.. Men ska väl typ göra nått och sen ska ja ta med emsanpemsan ut & smoka lite grann, och jo jag håller faktiskt på att sluta, det är svårt, men det kommer att gå, jag trappar ner & ner hela tiden och efter mina cigg så får jag inte ens tända en cigg sådeså.. Bara tugga tuggumi som faaan & vara skit grinig och så, men de får ni väl tåla (A) bara ni inte börjar hata mig, för jag älskar er. <3
aja, hoppas det blir gym idag (A) hoppas det, för allt vi ätit och druckit på åland (A) och sen beccas kalas i lördags muha.

men nu orkar jag inte prata strunt mer :) men vi hörs kanske senare eller tomorrow (: och ikväll blir det att kolla på NYTT one tree hill avsnitt :D:D yeeeey <3 Älskart såå.

Pussadjöö // Elly! ;D .. hoppas du vet att ja tycker om dig så otroligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0