congratz.

hejsan (: sitter här i skuulan med födelsedagsbarnet, och ska snart ha naturkunskap :/ aaaash!! Men jag ska endå bara gå i en timme ungefär, för sedan måste jag iväg och möta Emma och sen ska vi till Ungomsmottagningen, haha båda två lyyyyckat!

alltså vilken surtant som jobbar i bibblan? för att få skriva ut här måste man köpa papper, okej man e inte fattig men seriöst? varför köpa papper? och sedan får man egentligen inte göra ett skit här, förutom söka efter något, så hon går runt och vaktar datorerna nu, eller a nyss, och sedan så när några tjejer skratta lite och prata vanligt, så går hon fram till de och säger att dom ska vara tysta typ?  hon har nog en dålig dag, man ska kunna få prata lite och kolla i datorerna utan att bli utskälld... Det tycker jag i alla fall, ajsan då!

Har haft pedagogisk ledarskap och Samhällskunskap idag, och nu bara naturkunskap en stund och sen dra iväg, så missar typ bara svenskan, men jag har snackat med min mentor, men ska bara säga de till Anna också, så hon vet varför jag drar typ mitt i lektionen , hehe . <3

Men nu börjar vi typ snart, så ska väl dra , men vi höres!

///

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0