090213

Gomorron, hur äre med er idag då? ^^
Här är det rätt så bra, skit kallt och fryser som en glasspinne.
Vaknade kvart över 6 fast ja skulle upp kvart i för att duscha, men jag gick och duscha edå, i kokhett vattten och det blev svinskönt, sen blev jag tvungen att gå upp ur badkaret, för att hinna göra i ordning mig med resten, då blev de jätte kallt :( såå fryser nu brrrr ;p aja ..
Idag är de sista skoldagen, sen spoooooortlov i en vecka, önskar det kunde vara mer än en vecka, menmen, en vecka är bättre  än ingenting :) .. Ska bli så kul! Men tror inte att de blir Sthlm, tackvare att en ska dit som jag inte tycker om,alltså  till samma familj... & jag kmr bara bli arg och börja bråka med äcklot. ;p haha lilla skabbfia på 6 år =) <3 .. Men men, tycker det bara är taskig stil , för hon som bor där skulle snacka med de att åka senare för att ja skulle komma menmen, så jag är jävligt sur på allting en sålänge... Men gävle och uppsala blire i alla fall 100 % .. Men om inte Mie ringer någon gång i helgen så ska jag inte komma dit, då ska jag beställa biljetter till Gävle härifrån.. & så skiter jag fullständigt i dom, för det verkar dom göra med mig?

Men nu kan jag inte sitta & babbla ;D Måste sminka mig och klä på mig, för vet inte om farsan kan hämta mig idag? ringde men han svarade inte alls.



Kommentarer
Postat av: Jana | FRÖKEN GRÖN

Hoppas att du får en bra fredagen den trettonde.

2009-02-13 @ 09:00:32
URL: http://kirkemandragora.blogg.se/
Postat av: miahmariah

Åh vilken fin blogg du har.



Hoppas att du får en trevlig helg.

2009-02-13 @ 09:00:39
URL: http://miahmariah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0