090208

Sitter här i mitt nyafina rum ;D .. och tänker på lite grejer, hur man kan vara så falsk som vissa människor är, tror dom att dom är viktigare och betyder mer då eller? hur fan började allting? jag hatar skitsnack, bokstavligen, jag fattar inte hur man kan vara så jävla låg och ens börja det här? att ens starta ? Jag blir så sne alltså, jag orkar i alla fall inte mer med det här, så jag tänker skita totalt i detta.. Jag är vuxen och jag är inte en barnunge så jag tänker skita i det här, för vadfan tjänar ni på att hålla på?   = nothing..

Sitter här med en chocklad bit (: .. har nyss ätit, kycklig och ris.. men jag åt knappt något, bara lite kycklig, var knappt hungrig ;o åt typ nästan ingenting igår heller ;i ujsan! men har ju godis ;) hehe ..

Nu ska jag nog börja plugga lite till, för har prov på torsdag "Brott och straff" .. & kan nästan ingenting, fast jag pluggat bra till det, så får väl börja plugga lite till & lite till så att jag åtminstone kan lite  saker (: <3 Sen har man en massa inlämningar & skit denna vecka , tack vare att det är sportlov v8 ! <3 massa kul det ska bli.. <33


Pussadjöö / eran Elly. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0