at school.

Hur kul är detta, på måndag åker alla BF3or till tiveden tror jag och ska typ tälta osv, det ska vara någon slags vildmarkstur .. Vi ska åka buss nånstans, och sen går i många km osv, men stora ryggsäckar på ryggen, & sen tälta, göra övningar, leka, prata, äta mat osv .. De gjorde vi som gick i frilufsliv gruppen i tvåan också.. men detta ska typ alla treor göra, och om man inte kommer p.g.a något på måndag så måste man göra det med en okänd klass i vår :S så hell yeah att jag kommer på måndag men as jobbigt? kondition får man iaf ^^ och man får umgåss med klassen åså, de e alltid kul det.. men endå liksom,. övernatta tills tisdag .. Så kommer hem på tisdag 15.00 .. men det är 41 personer som måste låna ryggsäckar av skolan, men dom har bara 31 väskor, så man ska ta med sig en egen och se om man kan få låna av skolan elle ej, jag har fan ingen jävla ryggsäck :S? hur gör man då :S jag har en väska man har på axeln! gaah!  får se hur de blir men endå wtf :S  Men tält får jag låna av daniel i alla fall ( 3mana tält ) och jag har ett kök man tar med men emma tar med sin för vi är endå i samma grupp ( tält och mat grupp ) osv, men vi måste typ planera en hel del osv .. men de kan bli riktigt skojjs endå, :) .. men as jobbigt att komma med en ryggsäck på måndag och sen får man se om man ska pajja sin axel elle får låna en ryggsäck..

aja, nu har vi ProjektArbete iaf, men vi har  möte med vår handledare imorgon så de stora projektarbetet kan vi inte börja med riktigt, kanske lite grann :) .. Så jag & några i klassen sitter här och luffar vid datorerna eftersom de finns inget annat att gö här i skolan ! :) Ska väl snart gå ut och röka? hmms ..

Idag efter skolan ska jag och Emma hem till morsan, nere i stan :) typ, vi ska plugga en hel del där borta, rätt så mycke faktiskt :) om vi orkar villsäga, men lite iaf, har ju lite tid på oss allt. & sen senare på kvällen kanske vi ska träffa ett par kompisar :) om de kommer till stan, men iaf,  har ju ledigt på fredag ( alla fredagar ) men ska hit på möte klockan 11 .. elle aa ledigt och ledigt,  vi måste la börja med Projektarbetet åså, eftersom fredagar ska man ju hålla på med det arbetet! aja men ha de så bra så hörs vi nog senare ikväll (: puss på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0