090902

   
Summer has come and passt. The innocent never last, wake me up when september ends!





Börjar tro att nästan allting är en sort dröm, kan ingen väcka mig?


Fan att jag inte var vaken lite senare inatt, för ville träffa han då:)
Men vaknade lite försent idag, typ vid kvart i 7, och jag skulle vaknat kvart i 6 dårå. Hmms,
ska de börja bli så nu igen dåe? aja .. men har typ precis gjort i ordning mig, bara med sminket, men med håret får jag fixa snart ^^ vene hur bara? kaos.
Vill klippa mig snart, men de får jag gö när jag får mitt studiebidrag , den sista september,  Och pappa fyller 40 år snart och min lilla syster fyller 12 år snart, hmms hur ska jag gö? för vill köpa till dom båda, eftersom de e stort etc! 

Idag äre skola från 08.40 till typ 1-2 nångång ;p men jag behöver egentligen inte gå på stödtiden men eftersom emma tackade ja till detta måste jag antingen vänta eller följa med? eftersom emma antagligen ska hänga med till G-vik och simma lite! Vi ska väl simma runt 2 km som vi brukar, elle iaf simma lite och de e as bra! och sköööönt! & sen när jag kommer hem så vene jag vad jag ska göra!

Men imorgon på Torsdag ska jag och emma plugga hos mig, på våra stora ProjektArbete , elle aa ena är stort och de andra är mindre! Får se hur de går nu, och har inte ens börjar skriva i loggboken ennu? måste ta kontakt med vår handledare så får han hjälpa osss.. Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0