lovly.

Hellu sötisar ;b ..

Idag så åkte vi och intervjuade en tant/tjej vad man nu säger i USÖ ( Hjärtviktmottagningen ) tog ett tag innan vi hittade där inne höhö ! Men de gjorde vi tillslut iaf, så vi gick in i ett rum och pratade lite, ställde några frågor, fick en hel del papper osv, hon var jätte snäll & hon försökte verkligen säga bra saker som man skulle kunna behöva veta om hjärtfel och de var kalasbra . (Y) på henne!

Sen hängde Emma med mig hem, vi gick hem till mig och hämtade pengar och sedan drog vi till centrum och köpte chokladbollar och några choklad kakor, höhö, & sedan drog vi hem till mig och drack lite cola och fikade lite! Vi tänkte plugga lite om hjärtfel, och skriva klart det osv.. elle aa om medicinska funktionshinder! Så vi e almost klara, ska bara visa karin imorgon om detta och se om hon tycker att det är bra elle ej, sen har Therese nog gjort en hel del i skolan också, får ta och snacka tomorrow :) ..
Sen så gick jag och duscha, då knacka emma på dörren och sa att hon måste hem för hennes pappa var utanför.
Sen efteråt satte jag mig vid msn och snacka med Nattha och en massa andra, och jag och Nattha dampar sönder som inihelvete alltså. Vill ni få den långa texten vi skrev om en person? aa de kan ni få längre ner, ni väljer själva om ni vill läsa eller inte.. Men det är iaf om en person och de är verklighet!
Sen så nu har jag städat lite i köket, tänkte hjälpa pappa lite för han har inte orkat göra något sen i helgen, bara sovit idag, söt är han :) Så jag tog ut disken, och tog in nytt skit, städade lite osv, gick ut me soporna osv, lite gjorde jag iaf (: och snart ska han göra mat, jag sa att jag kan göra mat? men han ville göra de sa han höhö. annars matförgiftar jag nog oss ;o .. hahahaha nejdå:D så illa lagar jag inte mat . hihi.
Sen ska jag nog inte plugga mer iaf, har pluggat en hel del idag och andra dagar, kan behöva en paus ibland!=) Duktig är jag allt ;) haha not.  Ha det bra sötnosar! Hur har eran dag varit då? <3



Ni som läser texten kan gärna säga vad ni tycker om den här personen, är det verkligen tillåtet att betee sig som han gör?  PUSS PÅ ER <3

 

Till den patetiska människan på denna jord!Fattar inte att folk kan vara så jävla idiotisk som du.. Vart ska vi börja? hmm .. det finns en hel del hemska saker som du gjort.Den 20 december 2008 fick du typ dampryck, och höjde handen mot Elly för att elly blev arg på dig för att du stökade ner? Du försökte slå henne, men folk hindrade dig.Sen en annan gång i April slog du sönder hennes grannars fönstruta och skyllde på din astma? du gjorde så att en viss person dödshotade hennes pappa. Vad har du mer gjort? inte så svårt. Du misshandlade din bästa kompis som du känt i nästan hela ditt liv?och han förlät dig, vilket vi absolut inte skulle gjort. Varför misshandlade du han?jo för att han var kompis med din tjej elle aa nu äre ditt ex. Men det var ju endå du som snodde henne ifrån honom? Gör bästa vänner så? Sen har du också hotat, sagt fula och hemska saker till Natta och Chriss, och trott att du är en jävla ängel själv? Du har också gått runt och snackat skit om en massa andra vänner. Du har gjort mer saker till andra, de här är bara en liten del av det du gjort. Vem fan tror du att du är? fyfan vad vi hatar dig, du är den mest patetiska människa på denna jord! Vi säger bara en sak, vi kommer aldrig att förlåta dig, inte ens om du kommer och bönar och ber.. Fattar heller inte att våran vän förlät dig, för de du gjort mot oss. De var själviskt , ja de var det. Men vad ska vi göra? Vi har sagt vad vi tycker och tänker, mer kan vi inte säga eller göra. Det finns många som hatar dig för det du gjort, och de kan vi förstå till 100%.Så lågt som du har sjunkit kan fan inga sjunka! Du misshandlar tjejer & aa killar. & beteer dig som en idiot. De är inte Alla som har förstått hur du är, men förr eller senare kommer de att förstå, men då kommer det säkert att vara försent.. Men tack gode gud, så har vi förstått vem du är , för läääängesen ! & det tackar vi för. Hellre att bli sårad nu, en att dröja ut på de och bli de senare. Vet inte vad vi ska säga mer. Men ... du är hatad!

Dina kära icke vänner // Natta & Elly!


Kommentarer
Postat av: Natalie

SKITHÖG DE E VAD HAN ÄR!

2009-09-21 @ 20:41:00
URL: http://tyypnattha.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: Det behövs ju också göras :)

Jag har precis kommit hem från bion :)

2009-09-21 @ 20:59:02
URL: http://stopandreplay.blogg.se/
Postat av: Justine

sv: Har du haft en bra dag? kramis:)

2009-09-21 @ 22:25:45
URL: http://justiner.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: Flickan som lekte med elden, som jag skrivit i två andra inlägg :)

2009-09-21 @ 22:51:00
URL: http://stopandreplay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0