090923

hejhå! Sitter här och äter en skink macka och lite kräm, bussen till skolan går 08.07 så jag behöver inte gå riktigt en, men snart så. SKa till morsan idag till imorgon! Så har med mig kläder jag ska ha på mig på torsdag på klassfotot ;) .. Tror det blir på torsdag? de sa dom iaf. så jaja.
Sen digitalkameran som mamma ska låna av mig, den är inte den bästa men den funkar och den tar bra bilder (: men jag var klantig en gång och råkade spilla lite cola påd en :/ därför den blir seg osv menmen den fuuunkar! hööhö, och bara de blir bilder så borde dom vara glada ;D Men hittar inte där man har digitalkameran i :S den e bara helt jävla borta ... Men iaf, man kan lägga kameran typ i väskan elle nå, så går den ej sönder och då är den lätt att ta med. hööhö.
Men innan jag ska dit ska jag till skolan, två lektioner och sen kanske jobbmässa? (; ..
och titta runt lite grann iaf.


På fredag ska eventuellt jag och emma gå runt på stan och intervjua lite grann , vi ska alltså filma, i olika åldrar. Men barn vet jag inte hur man gör, för tror vi ej kan gå och intervjua barn på stan ;o .. Men nånstans, men iaf lite äldre barn, ungdomar, vuxna, äldre osv ..

Vad kan man gö i helgen? <3 PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0