Vildmarksturen 7/9-8/9-09 ;D

Hejhå! Kom nyss hem från vildmarksturen! Fast tog en dusch på en gång så klart, FAN VAD SKÖNT DET VAR !!!

Igår :

Först tog vi bussen, och eftersom jag inte hade sovit den natten så sov jag hela tiden och det tog ungefär 1 timme och 20 minuter att åka till Tiveden, sen kom vi fram och tog de lugnt! Sen begav vi oss ut, i olika grupper . Det var jag, Therese, Sara N, Mikaela, Hanna, Emma & Maria! :) Det var väldigt jobbigt, men endå lite små kul , och så var det många balans gång :S och ni som följt min blogg vet ju vad jag har för problem? .. Så sabrina och andra fick hålla i mig medan jag gick över balansgången, men de kom fleeeera gånger små olika balansgång, och balansgången låg mellan ett stort träsk, men jaaa jag ramlade typ i några ggr , men fick iaf hjälp ;D hur söta som hellst! Bra att de vet om vilket problem jag har iaf. Sen tog det väl .. hmm från halv 2 till kvart över 5 tror jag, då tog vi alltså ett par pauser emellan åt och så råkade vi gå runt hela skiten istället för att gå rakt fram haha ;p ..

Sen kom vi fram . Jag emma och Therese skulle dela tält :) . mitt tält som jag lånade av Daniel! ;D och vi klarade faktiskt att sätta upp tältet o.O .. men vi råkade kanske gö lite småfel men de var bara asroligt ;D Daniel ( vår gamla frilufsliv lärare ) sa att det e bra att man har med oss, som gått på natur och frilufs liv!=) de gjorde vi i tvåan. några iaf. Sen började vi med lite käk, nudlar och kött blev de för oss, och då smsa jag en lite, så jag emma och therese flumma lite och sa lite roliga grejer till han hahaha :D .. eftersom förra året så tog deras klass med sig en tv till skogen ;o .. muppooo! Vi bah : KOM MED EN TV !!! " haha .
Sen senare gick jag och Emma in i tältet och låg och prata lite, sedan somnade  vi väl runt kansk 6-7 tiden och vaknade vid 8 tiden typ. & då gick vi ut åså, gick till lägerelden där resten av klassen satt , elle a Z och Q klasserna satt, elle aa de som ville! SÅ då satt vi där, rökte, titta på brasan, naturen, prata en hel del, sjöng , dansa och ja allting hände alltså :) .. Sedan vid halv 10 tiden blev jag och emma trötta så vi gick och la oss i tältet xD .. ( jag hade alltså  inte sovit något på natten bara 2 timmar på dagen ) .. Så ja ja , sedan vaknade jag av att Therese kom in i tältet , jag tror ja sa något i sömnen, har en känsla för de haha . Och alltså vissa i klassen alltså, kan aldrig hålla sin jävla käft? De skrek hela jävla natten när folk ville sova :S

Idag:

Vi vaknade väl vid 9 tiden? egentligen skulle vi upp vid kvart i 8-8 för att gå upp, äta frukost och så! Men inga väckte oss så:) men vi vaknade av att klassen skrek : KAN NI VAKNA DÅ " typ tusen gånger, till de som sov :S man blev så jävla sur. Både jag och Therese hade bara lust att gå ut och slå ihjäl några, haha nej men be dom hålla trut iaf! Men vi åt lite frukost i tältet iaf , och sedan tillslut vid kvart över 9 kanske så gick vi ut, och gick på toa :D elle aa kissa i skogen men ja, och rökte åså!

Sen packa vi i ordning tältet och slängde saker vi ej skulla ha med oss ( mat osv ) i soptunnor som fanns en bit ifrån! & sen begav vi oss iväg igen ! & kom fram klockan 12, och så åt vi egen lunch, och sen klockan 1 kom bussen! och jag sov i bussen tihi, sen kom vi fram till skolan vid kvart över 2 ;D Sen vare bara hejdå!

Det var en jävligt lyyyyyyyyyyyyckad kväll! osv, okej de var aaaaas jobbigt att gå, och man störde sig på vissa men de var endå riktigt mysigt, att få vara en kväll med klassen osv ! man kmr varann närmare, och ja trodde inte jag skulle tycka så, men de gör jag !

Men nu ska jag borsta håret, så ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi ! Puss :)


Kommentarer
Postat av: Malin

SV: Vad kul att höra! Jotack med mig är det bara bra. Händer ikväll då? :)

2009-09-08 @ 19:21:46
URL: http://stopandreplay.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: Aha. Jag kollar på Idol ^^

2009-09-08 @ 20:47:09
URL: http://stopandreplay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0