090910

Sitter här i skolan nudå! Gick upp kvart i 6, duschade, fixade mig och sen käkade vi lite frukost också :) .. jag brukar inte hinna äta så mycket frukost på morgonen men nu hann jag iaf det.
Emma tänkte hälla vatten på mig om ja inte hade gått upp, vaknade av att hon stod och titta på mig med ett glas vatten xD skööning.

Nu sitter vi här, och vi ba äääääälskar skolan ;) right .. vi kom hit typ för 20 min sen ungefär, och vi stack från emma vid kvart i 7 något iaf.

Vi börjar idrotten 08.10 .. Idrott och hälsa B :( .. Så lektionen är en gång i veckan men den är typ 1-2 timmar lång iaf. Men idag har jag inte med mig idrottskläder, glömde det helt enkelt hemma hos moi. Men får väl se vad jag får gö dårå, men nästa vecka ska jag vara med, och många gånger framåt. Men jag tänker inte leda klassen med någon idrottsaktivitet när ja knappt själv är med ens o.O .. Som man ska gö nån gång.
Sen har vi ProjektArbete och sen lunch, sen har vi Människor i behov av stöd och sedan Svenska B .. & på Svenska B ska vi fortsätta med Antiken, och jag fattar nada !!! jaja. Inte många timmar kvar som vi har dårå, mycke plugg fåre allt bli, men sen veckan efter 41 , så kan man pusta ut, inte mycke kvar då:)

men nu ska jag sluta babbla, men ha en bra dag idag. pussadjö! / eran <3





Kommentarer
Postat av: Malin

SV: Jag såg programet på Replayen på hemsidan sen, riktigt roligt avsnitt denna gången! Två killar som förmodligen är dom kändaste änsålänge nu - dom kom in och fjöntade sig men juryn trodde sten hårt på dom. Du måste se det! :D

2009-09-10 @ 10:44:09
URL: http://stopandreplay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0