rubrik? vad är de för nått?

Helluuu! :) ..

Idag efter skolan stack jag till natta, satt och prata lite med Natta & Peter! & sen stack jag och natta till mig.
Vi typ tog de lite lugnt, sjöng en massa låtar och prata en hel del! Sen färgade farsan Nattas hår xD och så , sen kom tooooobbe :) <3 .. Vi sjöng, prata och så! Sen stack nattaälsk hem och lite senare följde jag med Tobbe en bit hem för att ja ville gå ut xD osv :) .. & nu sitter jag här och tänker lite.. Lite småsur är man allt!
menmen, deras liv, men de kommer ångra det sen (: fattar inte bara att hon gjorde så mot sin bästa vän? aja! Sånt är livet, folk gör sina misstag! Men endå, liksom okej att du förlät han för de han gjorde mot dig, men för de han gjorde mot din bästa vän? bästa väns pappa? dina kompisar? .. uusch blir så arg när jag bara tänker på detta! äääääckligt som bara den! arg är man! Kommer heller inte kunna lita påp dig till 100% längre, och de känns riktigt korkat men så är de, du var min bästa vän! Trodde inte så om dig! Du är fortfarande min vän, men känner dig inte lika bra längre .. Vänner går före kärleken vetu? .. Vene om vi nånsin kommer kunna bli bra vänner som vi var förut, får se hur det blir med tiden! Men älskar dig endå, men detta är riktigt svårt! Känner mig riktigt sviken..


Men jag älskar er Natta och Tobbe, ni är guldvärda & de bästa! <3


& emelie du är en riktig partypingla, love you girl <3

Kommentarer
Postat av: Natta

Gumman, skit i det där, det är hennes liv hon gör exakt som hon vill. Visst det är korkat gjort och inte speciellt snällt heller, men vill hon ångra sig resten av livet så visst för mig.. Jag orkar inte ens täcka påre.. blää. Jag finns alltid om du vill prata de vet du. älskar dig, du är bäst&guldvärda <33

2009-09-01 @ 23:05:04
URL: http://tyypnattha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0